SefaHG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cok guldum bazi arkadaslarin yorumlarina. Bu forumu gercektende cok seviyorum Size bir animi anlatmak istiyorum, belki aranizda beni tanimiyanlariniz vardi hala (kaldiysa tabi ) Ben Amerika'da yasiyorum burda buyudum buraliyim diyebilirim, Turkiye'yi cok seviyorum, her ne kadar gunluk sokak kulturunden uzak olsamda bircok turkten daha cok turk oldugum kesin. Amerika'da bile aksam iskender yiyip turk cay bardagindan cay icerim, hatta sirtimin buyuk bir bolumunde Turkiye haritasi uzerindede Ataturk portresi var, her gun turk gazetelerini okurum Turkiye'den bir cok kitap okurum ama dedigim gibi kulturel bakimdan cok uzagim.

Burda isler biraz degisik, degil sokakta gordugunu istersen arabada gordugunu durdur ve numarasini al. Eger erkek arkadasi varsa, erkek arkadasim var diyip gulumsuyor, ilgin icin tesekkur edip isine bakiyor, sonucta ondan hoslanman onunda hosuna gidiyor ama yapabilicegi birsey yok, erkek arkadasi var ve sende anlayisla karsilayip iyi gunler diyip sende yoluna gidiyorsun. Bu hoslandigin arabayi yolda gorup yanina gidip bakmak gibi birsey. Peki Turkiye'de bu boylemi? 2 taraf icinde hayir.

Hikayeye gelince 2 sene once 8 sene aradan sonra Turkiye'ye tatile gittim, yer Bodrum, gumbet butun ailemle ordayiz, Amerika'daki bir turk arkadasimin daveti uzerine gittim, arkadasimin kuzeni butun su sporlarinin ve bazi otellerin sahibi, tam bir VIP ilgi her barin sahibi kapida bizi bekliyor. Sahilde oturuyoruz, yanimda birkac turk kiz geciyor, laf atmak yok, gunluk hayattan aliskanlik, (burda selam vermezsen okuz muamelesi gorursun) merhaba dedim, durdu bakti bana ve tanisiyormuyuz dedi. Bende dedimki yoo ben ilk defa geliyorum Bodrum'a tanismiyoruz, oda dediki "e manyakmisin ne selam veriyorsun o zaman". Agzim acik kaldi, dedim her halde saka yapiyor, sonra arkadaslariya gulerek yola devam ettiler, anliyacaginiz abaza deli muamelesi gordum. Ben kim abazalik kim? Facebook umda hic yoksa 100 tane kizla resmim var. Cok kaba buldum ama daha sonra ordakilerden ogrendimki onlerine 38 feet lik yati cekince hepsi siraya diziliyor. Annemle pazara gitmistik domates secmek bile bu kadar kolay olmamisti. Dedim insanlik olmus herhalde, gittik 1 tane arkadas bile bulamadim kendime. Sahilde annemle kiz kardesimle oturuyorum herhalde kiza asilcak halim yok herkesin ortasinda. Amac aksam disari cikarken arkadaslik olsun, bilmiyordumki Turkiye'de boyle bir kavram kalmamis .

Simdi gelelim birde hikayenin obur kismina, ertesi sene kiz arkadasimin yogun baskilari sayesinde ve Turkiye'de bu sefer baska bir dostlarimin istedigi uzerine turistik tatil icin Turkiye'ye gittik tekrar, bu sefer ben ve kiz arkadasim 1 haftayi Istanbul'da muze gezmek icin ayarladik. Geldigimiz gun esyalari otele birakip disari ciktik toplam 2 dakika sonra otel odasina kosarak geri geldik. Kiz arkadasim sok oldu, e tabi bende. Nedenide insanlarin bize bakis tarzi. Belki orda yasadiginiz icin biraz abarti gelebilir ama dukkanlarin icinden musteriyi birakip disari kosanindan tut yolda durup geriye donenlere kadar ben boyle bir bakis tarzi gormedim. Ne benim kiz arkadasim Dunya'nin en guzel kadini nede ben en yakisikli erkegiyim, oyle mini etek falanda yok disarsi yagmur camur 6 kat elbise var uzerimizde donuyoruz soguktan ve buna ragmen gel dedim donelim 2 dakika daha yurursek ikimizde hamile kalicaz. O kadar bakistan cok rahat normal bir insan hamile kalir.

Sonradan anladimki, kizlarin erkeklere normal yaklasmasi ve erkeklerinde kizlara iyi niyetlede olsa selam bile vermesi Turkiye'de yasak. Kimse Turk dusmani demesin benim icin Turkiye'de savas ciksa en onde ben dururum, ulkemi ve insanimi herseyden cok seviyorum bunuda benimle biraz tanismis olanlar bilir ama yapicak birsey yok olan olmus, sistem bozulmus. Biraz once bir arkadasin yazdigi yoruma 10 dakikadir guluyorum, demiski "o kadar ***** site aciyoruz hala yetmiyor" ***** site acmak cozum olsa yarindan sabahtan itibaren herkese hostgatordan binlerce ***** site hesabi acar kendi cebimden oderdim ama demekki onunda fada edicegi yok ...

Herkese hayirli aksamlar, gozlerinizden operim.
Anlattıkların çok güzel. Ama Türk kızlarıyla ordaki kızları karşılaştırırken, Türk erkekleriyle ordakileri de kıyaslamalısın.

Sen hiçbir sapıkça niyet olmadan kıza merhaba dersin, ama burdaki çoğu erkek merhaba demeden önce "şu fıstığın bilmem neresine bak" der içinden.

Sen bi' kızla ilişki kurmak için yaklaşmaya çalışırsın, hayır cevabı alırsan teşekkür eder ayrılırsın. Ama burdaki çoğu erkek kız hayır dedi diye ona hayatı zehir eder, kız birileriyle sevgili olursa o sevgililerin de peşini bırakmaz.

Zaten bu konularda neden bu kadar hassas ve koruyucu olmaya çalıştığımızı,kız arkadaşınla geldiğinde yaşadığın olayda anlamışsındır. Etrafta öyle insan(?)lar var ki..

Ordaki kızın "beğenilmek" hoşuna gider, en fazla gülümser. Ama burdaki çoğu kız "onu beğenenleri" birbirine kırdırmaya çalışır sonra da dışardan onları izler.