Referanslarım için https://www.r10.net/link-borsasi/5670...yfalardan.html https://www.r10.net/link-borsasi/5688...sek-verim.html https://www.r10.net/link-borsasi/5639...nk-satisi.html
konularına bir göz gezdirin(ayrıca intraderlerede bakabilirsiniz), tüm paketler tamamen tükendi ve satın alanlara zamanında teslim edildi,ediliyor,edilecek!
Para iadesi garanti ediyorum!
Herkes benden daha uygun ve kaliteli paketler bekliyordu işte herkesin alabileceği paket
İÇERİK PAKET 1 TOPLAM 4 ADET SİTE
PR 9 Anasayfa
4 adet pr 6
4 adet pr 5
4 adet pr 5
PR 8 Anasayfa
2 adet pr 5
2 adet pr 4
2 adet pr 3
PR 7 Anasayfa
2 adet pr5
2 adet pr4
2 adet pr3
PR 6 Anasayfa
1 adet pr 4
1 adet pr 3
1 adet pr 2
Toplam
4 ayrı sitenin 27 alt sayfasından backlink sahibi olacaksınız(Anasayfa değil)
Linkler nofollow değil dofollow,%100 geçerli, sayfalarda 10-15 link var!
Fiyat : 25 lira (Türkiye finans katılım bankası) - 18 $ paypal
Linkleriniz ödeme geçtikten en geç 1 gün sonra sizlere rapor halinde teslim edilecek, daha önceki konularımda biraz değişik çalıştım.
Bazı siteler kod kabul etmedikleri için kelime+link olarak eklenir!
Bu pakette linklerinizin sürekli kalması garanti edilmez, belli bir zamanda sonra silinebilir, üye olup basit bir şekilde linklerinizi ekleyebilirsiniz! Bu konuda sorumluluk kabul edilmez...
Linklerin kalıcığı konusunda teminat için paket2 yi inceleyiniz
İÇERİK PAKET 2 Profesyonel PR 9 Anasayfa
5 adet pr 5
5 adet pr 4
5 adet pr 3
PR 8 Anasayfa
5 adet pr 5
5 adet pr 4
5 adet pr 3
PR 7 Anasayfa
5 adet pr 5
5 adet pr 4
5 adet pr 3
PR 6 Anasayfa
5 adet pr 4
5 adet pr 3
5 adet pr 2
En az 3 ay kalıcılık garantisi veriyorum, tüm
özel sitelere kod olarak eklenir. (Bu sitelere sadece kurumsal çalıştığım firmaları ekliyorum)
(Bazı linkler pixellere eklenir,yani resimlere link verilir)
Günlük limit 3'tür, dolayısıyla bir sayfada ila 5-8 link bulunur,
(ortalama 6) 3 kişi ile anlaşınca başka satış yapılmayacaktır.
Fiyat: Toplam 60 link=
75 tl - Bu paket, 1 yıldan eski siteler için tercih edilmelidir, 6 aydan yeni siteler için tavsiye edilmez, kelime yükseltme potansiyeli-sitenizin seo durumuna göre değişmekle birlikte- çok yüksektir.Uzun vadede her türlü site ve kelimede yüksek verim sağlar,tüm bunlar çok çeşitli site ve firmalarda denenmiştir!
- Linklerin kalıcığı ve kalitesi sizi sık sık backlink alma derdinden kurtarmakla birlikte fiyat profesyonel müşterilerim için çok makuldür!
- Herkese ve her siteye satılmayacaktır, böylece verilen siteler kesinlikle spama düşmez.
- Uzun vadede verim almak isteyen kurumsal müşterilerime veya kaliteli site sahiplerine tavsiye edebileceğim bir hizmet!
Merak edilenler
Linkler google tarafından geçerli sayılıyormu nofollow mu?
Linkler kesinlikle nofollow değil dofollow' dur, yani %100 geçerli backlinktir.
Linkler ne zaman silinecek, Yada linkler siliniyormu?
Bazı sitelerde 1-2 ay kalır, bazı sitelerde 1-2 yıl bazılarında ise silinmez!(bu konuda kimse garanti veremez, ancak size öyle siteler sunacağım ki üye olup 1000 lerce sayfasından baclink edinebileceksiniz)
Ekleyeceğiniz sayfalar çöp blogmu, spam mı yapılıyor!
Kesinlikle hayır, eklenecek sayfada en fazla 10 link bulunur, bu sayı genelde daha azdır nadiren daha çok olacaktır.
Bloglaramı ekliyorsunuz
Hayır bloglara eklemiyorum, daha çok kurumsal sitelere ekliyorum
Hacklink olarakmı ekliyorsun?!
Hayır üye olup yorum olarak ekliyorum
Bir liste görmem mümkünmü?
Malesef listeyi iş tesliminde veriyorum, güvenilirlik esastır, her hangi bir durumda eklenmeme gibi bir sorun olursa para iadesini garanti ediyorum!
Bugün anlaşırsam ne zaman iş teslimi yapabilirsiniz, çalıştığınızı nasıl anlayacağım?
Ben hırsız yada *********** değilim, yıllardır burada iş yapıyorum, bütün linklerinizin eklendiği tam raporu iş tesliminde veriyorum, ara rapor isterseniz onun içinde yardımcı olurum
Linkleri 1 gündemi ekliyorsun?
Bu pakette evet!
PR 9' dan link alırsam filtre yada sandbox yada her hangi bir ceza yermiyim!
Siteniz çok yeniyse anasayfaya az alt sayfalara çok kasmanız idealdir, bu konuda size yardımcı olabilirim, 1 yıldan eski siteleriniz için bir risk bulunmamaktadır.
Olaki bir sorun oldu ve sizden eklediğiniz linkleri silmenizi istedim, bu mümkünmü?!
Evet, linklerinizi eklediğim siteler genellikle üyelik usulü ile çalışılan ve linklerinizin silinebildiği sitelerdir!
7 yıldır bu işi yapıyorum, aynı yöntemlerle pek çok site yükselttim, şu anda da kurumsal ve bireysel olarak seo ile iştigalim, bu işi amatörce yapmıyorum arkadaşlar, günü kurtarma amacında değilim!Bu konuda belirtilen ne varsa bulacağınızdan emin olabilirsiniz.
***** site kabul edilmez,lütfen konuyu iyice okumadan iletişime geçmeyiniz!
Eklenmeyen sayfalar(olur ya) istenirse yeni sayfalara eklenir, istenmezse her sayfa karşılığı 1 tl olarak hesaplanarak geri ödenir!
Linkler kesinlikle anasayfalara eklenmez, sadece alt sayfalara eklenir
Ayrıca özel projeleriniz için uygun fiyata yüksek verimli çalışmalar yapabiliriz, bol referansım vardır!
Fiyatın makul hizmetin kaliteli olacağını garanti edebilirim, küçük yada orta düzeyli firma ve siteleriniz için makul çözümler sunuyorum!
Ayrıntılı bilgi için msn eklemeniz yeterli, gerekli bilgiyi msn yada telefon yoluyla verebilirim.
İletişim için msn & mail:
ozay@ozaydemir.biz