John adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Windows Hosting'te, Wordpress SEO için istediğiniz permalink ayarını bir kaç adımda gerçekleştirebilirsiniz.

İlk önce 404.php adında bir dosya oluşturup içine aşağıdaki kodları koyup ana dizin'e atın.

<?php
$qs = $_SERVER['QUERY_STRING'];
$_SERVER['REQUEST_URI'] = substr($qs, strpos($qs, ':80')+3);
$_SERVER['PATH_INFO'] = $_SERVER['REQUEST_URI'];
include('index.php');
?>
Şimdi Plesk panelimize girip, ayarlar bölümünden özel hata sayfaları'nın açık olduğundan emin oluyoruz.

Daha sonra resimde görüldüğü gibi, Web Directories ( Web Dizinleri ) bölümüne giriyoruz.

Daha sonra Error Documents ( Hata Sayfaları ) sekmesine tıklayıp, resimde görüldüğü gibi 404 Not Found bölümüne giriyoruz.

Sonrasında ise, resimde görüldüğü gibi Type seçeneğini URL olarak yapıp, Location bölümüne /404.php yazıyoruz ve kaydediyoruz.

Kolay gelsin.
ismailaydogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir php.ini oluşturup içine

Kodu eklemeniz zatan bu sorunu çözüyor biliyormusunuz bilmiyorum ama bu şekilde oluşturulduğu zaman hiç bir işlem yapmanıza gerek yok 404 lede oynanmasına.
(ben herzaman win serverde php.ini kullanırım.)
Saygılar.
İkisinide yaptım fakat olmuyor site/wordpress kurulu wordpress klasörüne atıyorum 404.php ve php.ini .htaccess de orda ama olmuyor 404.php ayarını pleskten yaptıgımda "The system cannot find the file specified." dosya bulunamadı hatası verdi. Önceden hiç açılmıyordu.