programlamacı falan değilsen cevizden zevk almayabilirsin. o forumların kitleleri farklı uzmanlık alanları farklı. kıyaslanamaz bu durumda
Kesinlikle katılıyorum. R10 da elbette profesyonel bir çok arkadaş var kendini gösteren veya göstermeyen ama r10 daha çok yeni başlayanlara veya tam olarka gelir elde edemeyip web'ile uğraşmaya çalışanlara yönelik bir sistem bence. Bu forum sayesinde sanırım gelir elde etmeyen kalmamıştır. Kimi tasarım kimi post kimi domain vs. vs. Bu yüzden çok seviliyor sanırım. Bu hikayeyi @aLkoLik'den dinlemiştim google internet reklamcılığı seminerinde

Bende çok şaşırmıştım. Fakat şansla vs. bir alakası yok. Domain g10 olsa da aynı olurdu blabla.net olsa da.. Yönetim işini bildiği ve gerçekten emek sarfettiği sürece yükseliş kaçınılmaz olur. Elbette bazı şeyler üst üste gelmiştir gerek iyinet gerek başka nedenler. Fakat bence yükselişin tek nedeni bu görülmemelidir. radmin çıkıp sözü geçen forumlar veya diğer wm forumları gibi basit davransa ve yönetimi basit seçse burada kimse kalmaz. Kimse üstteki logoya hayran olduğu için girmiyor siteye. Gerçekten kaliteli bulduğu için giriyor