Tam benim alanımda sorular sormuşsun. Kısaca bilgilendirmeye çalışayım. Öncelikle 3 karakter net domainler şu günlerde baya bir talepte. Dikkat ettiyseniz kaliteli harf diye nitelendirdiğimiz harflere sahip 3 karakterler boşa düşyüğü gibi kaydedilmekte ve artık sağlam 3 karakter yakalamak giderek zorlaştı. Reg fee olayı sanki sona eriyor diyebilirim 3 karakterler için. Bunun yanında 4 harf net domainlere ilgi kriz öncesine kadar çok fazlaydı. Halen toparlanma sürecine giremedi. Bir kaç aya kadar düzeleceğini ummuştum fakat kayıt edilme sayıları ile düşme sayıları başa baş gidiyor. Kalitesiz harflere sahip 4 harf com domain almaktansa, belli bir kombinasyona sahip 4 harf net domain almanızı öneririm. Özellikle CvCv net domainler artık backorder dışında yakalanmıyor. Hatta kaliteli harflere sahipse 500 dolarları bulduğunu da çok gördüm. İlgi alanım özellikle 4 harf net domainler üzerine. Belli kombinasyonları şimdiden almanızı öneririm. Bununla ilgili açıklayıcı bilgileri yeri geldiğinde boştaki kaliteli domainler isiminde açtığım konuda yaptım. Orayı ilk mesajlar itibariyle takip ederseniz bu konuda bilgilenmiş olursunuz. Yine aklınıza takılan bir soru olursa yardımcı olmak isterim..