Yetenek sizsiniz de dün izlerken Mustafa Erden finale çıkarsa izlemicem diye arkadaşlarıma yemin ettim. Onca yetenekli kişi dün elendi. Örneğin Serkan'ın elenmesine üzüldüm. Türkiye'de belki en iyi beatbox yapanlardan biri. Son ikiye Serkan ile Karizma Show kalsaydı jüri Serkan derdi. Aynı şekil İmha timi. Ben oylamanın adil olduğunu düşünmüyorum. Noter falan gösteriş. Mesajların nerden atıldığı önemli. Ayrıca Mustafa Erden evet ilkokul mezunu, çiftçi 6 haneli sayıları çarpıyor ama bu zor birşey değil. Bazı hocalar bilir. Sınavlarda falan zaman kaybetmemek için bazı yöntemler kullanılır. Öyle bu adam dahi, araştırılması lazım, bilim adamları görmesi lazım falan abartıdır.
Bu yeteneği başkasında görmek isteyen varsa Meriç & Ahu Tuğba ikilisi vardı bir ara. Meriç Erkan'da bu çarpma işlemlerini yapıyor hatta Türkiye'de çok kişi yapıyor. Her defasında söylüyorum yine söylücem. Yetenek sizsiniz git gide hayran kaybediyor. Duygusallığa izin veriyor. Senelerdir program yapan Acun taktiği çözmüş. Türkiye'nin zaafını kullanıyor.
Ben kendi açımdan söylüyorum haftaya da bu tarz bir olay olursa ''benim için acun bitmiştir daha da izlemem''