Selam arkadaşlar dizi izleme sitesi sahibi olarak yüksek upload hızına sahip arkadaşlar için bir teklifte bulunmak istedim. Eğer uygun bir teklif çıkmassa da hiç işe girmeyeceğim.
Yapılacak iş şöyle, lütfen iş hakkında biraz da olsa fikri olanlar talip olsunlar, anlatacak ve ya yardım edecek zamanım yok.
Türkçe altyazısı kaynaklarda mevcut olan bazı yabancı diziler verilecek ve bu dizilere altyazı konularak video oluşturulacak. Aynı zamanda sitenin logosu da bu sırada eklenecek. Oluşturulan videolar facebook hesaplarına upload edilecek. Facebook hesaplarını ben vermeyeceğim fakat dizileri download için rapid linkleri ve altyazılar için kaynağı verebilirim.
İş uzun ve zahmetli kabul ediyorum. Bölüm başı 0.6tl vermeyi düşünüyorum. Ödeme facebook hesapları teslim edilip videolar test edildikten sonra yapılacaktır.
Bu işi bir kişi toplu olarak da yapabilir. Birden fazla kişi de yapabilir. Tekliflere göre upload edilebilecek dizileri söyleyip, işe başlayabiiiriz.
Fiyatı tamamen şimdi düşündüm fazla bile söylemiş olabilirm. Fakat herhangi bir dizinin bir sezonunun 10-22 bölüm arası değiştiğini düşünürseniz 7tl-12tl arası sezon başı ödeme yapılacak. Boyut olarak da 3.5gb-7gb arası uploada denk gelmektedir. Tabi diğer işlemler olmadan. İşi yapabilecekleri bekliyorum.