merhaba arkadaşlar
alışveriş sitesi (2.el agırlıklı) açmayı düşünüyorum ancak gittigidiyor yada sahibindendeki gibi özel scriptli yada kömisyonu düşünerek çok fonksiyonel bir script düşünmüyorum. amacım insanların siteye gelip basit bir şekilde ilan verebilecegi ve o ilasnlarada yorum yazarak teklif verebilecegi basit kullanışlı forum scripti mantıgında sistem oluşturmak. yani sizin anlayacagınız forum siteleri tarzı birşey olacak ama bunu forum scripti kullanarak yapmak istemiyorum. özetlersek e-ticaret yada sahibinden.com daki gibi karmaşık fonksyonel yerine en az forum kadar basit ancak forum olmayan bir sistem istiyorum. bunu wordpress üzerinde düşünürsek mesela film temalarına benzer bir şekilde tasarlanıp üye olan bir kullanıcı ilan verdiginde yeni film ekledigimiz gibi içerik eklenebilecek yada benim istedigim şekle göre script varmı ? wordpress e eklenti varmı ? (trade gibi)
istedigim şekilde scripti yazabilecek yada wordpresse bu sistemi oturtabilecek referanslı arkadaşların tekliflerini bekliyorum.(wordpresste kullanıcıların kendi aralarında mesajlaşma özelligi varmı)