Bu Sohbet İşinde Burada On Numara Onun Üzerine Adam tanımam Denilen Birisi İle anlaşmıştım... Ve Sonuç Ne biliyormusunuz Bu 3. Ay sonunda ben bu işi Yapamıyorum Dedi Ve Siteyi Bıraktı ... Burada İnsanlar HAkkında işte bu Seo nun ustası bilmem ne denilmesine bakmayın... sohbet kelimesi için değermi değmezmi bilmem fakat benden size tavsiye çalışacaksanız kurumsal çalışan şirketler ile anlaşın... ve sağlam bir anlaşma yapın... En komiğide ne biliyormusunuz bir tane daha çok sağlam seo uzmanı denilen birisinden fiyat aldım tamam dedim fakat anlaşma yaparız ondan sonra başlarız dediğimde cevabı ne oldu biliyormusunuz Avukatım Anlaşma Yapmama Karşı...Neden Karşı Avukatın Tabi Avukatın varsa Eline Yüzüne Bulaştırırsan Ortada Kanıt İstemiyorda Ondan Ne kadar traji komik olay görüyormusunuz....... Valla Buradaki Arkadaşlar Kusura Bakmasın Ama Bu Seo Olayında Buradaki övmelere falan bakmayın ve kendinizi sağlama almadan bir iş yapmaya kalkışmayın... Ve Hayret Ettiğim Konu Şurada web işi ile uğraşan o kada webmaster var ve o kadar para dönen işler oluyor fakat nedense R10 bu dönen ekonomiyi sağlama Alıcak Bir Girişimde Bulunmuyor Web Satışı Domain Satışı Ve Bu Seo Danışmanlığı işinde bir şekilde denetim ve iki tarafada bir güvence getirilmesi gerekir bence