Arkadaşlar merhaba,
İstanbul Üniversitesi 2010 bahar yarıyılı için yapılacak kayıtları nokta otomasyon denilen dünyanın en dandik otomasyon sistemiyle yapacağını açıkladı. Şubat 1'de bunu uygulamaya koydular. Geçen hafta kayıtlar başladı ama hala dersleri seçebilmiş değiliz. Bu dönem benim 8. yarıyılı almam lazım ve almam gereken ders sayısı 6. Sistemde ise bunların sadece 2'si görünüyor. Bir haftadır kayıt yapamıyoruz. Üstelik sistem sadece İE6 da çalışıyor. Diğer browserların hiçbirinde çalışmıyor. Aman Allahım ne rezalet birşeydir ya. Sinirimden ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok. Bu gün derslerin başlaması gerekiyordu ama bu arkayik dönemden kalma dandik otomasyon sistemi yüzünden dersler 1 hafta uzatıldı. Sistemin yaptığı en iyi iş harcı yatırıp yatırmadığını kontrol etmek. Sırf işçilikten tasaruf olsun diye tasarımını herhalde hademelere yaptırdılar. Biraz edep ya. Eşşek yükü ile para alıyorsun ve aldığım habere göre Türkiye'de bir çok üniversite bu dandik yazılımı kullanıyor. Toplama vurduğun zaman epey para yapıyor. Ya Türkiye'de hiç mi işini adam akıllı yapacak bir adam çıkmayacak ya. Sistemi araşştırmaya başladım. Sistemin klon olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Malum Türkiye'de dürüst adam bulmak zor. Eğer bu sistem klonsa yada araksa okula soruşturma açtırtacağım. Konu biraz alakasız olabilir ama paylaşmak istedim.
Saygılar