Arkadaşlar analytics kullanıyorum ve 2 gün önce adwords kuponu geldi,3k yapan site 5k yaptı ve gün sonuna 5kyı da geçecek şekilde ilerliyor.
Ve ciddiyim.Ben şimdi sağda solda bağrınacak mıyım Adwords kuponu gelen sitenin hiti 2ye katlanıyor diye? e herhalde bağırmayacam.Bu konuda buna benziyor...Hiti düşen bir bahane.
bu konuya neden bukadar öfkeyle baktığını birtürlü anlamadım. ne googlea nede bir başkasına kimsenin, yok sen öyle yaptın sen böyle yaptın diye bağırdığı yok. 77 posttur bu konu tartışılıyor.
sen diyorsunki
"Bu ucuz şirket,gözünü kırpmadan 20 milyon doları hayır kurumlarına mı bağışlıyor."
ilk mesajlardada protos diyoki "Bu durum gayet normal. Google hayir kurumu degil. Gucu eline gecirince tabiki somurecek."
bu örneği verme sebebimde bakış açısı farkı.
Bu mesaja cevap verme amacımda hittim düşmüşte sağa sola bağırıyormuşum gibi suçlarcasına muhalefet olman.
burada gözlemlediğim bir olayı paylaştım tartışmaya açtım katılanda oldu katılmayanda. fikir beyan edende oldu, extra fazladan bilgi verende. ama sırf muhalefet olmak için post atmanın ne bana ne sana nede diğer kafa yoran fikir sunan kişilere faydası yok.