Sensizasla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam ilgili arkadaşlar,
geçen ay bir arkadaşımızla idare ettik bu ayı, arkadaş belki mesajı okuycak! harici buradan bir kaç arkadaş ile daha çalıştık, 1 ay içinde kasıtlı olacarak ddos, botnet, saldırı yapıldı... bu konuda saldırı boyutlarını biliyordur, burada doğrudan yardımcı olabilirse sevinirim, koruma üst düzemiydi, alt düzeydemiydi.. bilmiyorum ama, site bir kaç gün sorun verdi.. en azından güzel bir çalışmaydı, ama bu ay devamı olmuycak sanırım.. onun için ideal sıkıntı yaşatmıyacak! ddos, botnet koruma engelli.. sunucu arıyorum..
10 ile 20 k arası sitem. özel günlerde biraz daha fazla olabiliyor, ama daha düşükgünlerde olabiliyor ama o günleri genelde saldırı yapmayı planlıyorlar sanırım, ben saldırı yapana saygı duyyorum, o da kendince işini yapıyor.. bizim amacımızda ondan korunmak. ve tespit ettigimizde gerekli işlemleri yapmak... hak yerini bulur ozaman...
not: güvenlikli sunucuda, resel ya da host'ta yerde edilebilirim. PM

SAYGILAR
Her türde koruma garantili limitsiz trafikli sunucular tarafımızdan sağlanır. Özel mesaj atıp bilgi alabilirsiniz. İşletim sistemi ve Plesk 9.x sınırsız domain barındırma ücretsizdir. Önce test edin sonra alın buda güven duymanız için serverlarımızın koruma kapasitesi için. DDOS ve BOTNET aynıdır bu arada.