Orada yani bu Google Analytics raporları okumada derken, sanırım günlük ziyaretçi, bölge, anahtar kelime şeklinde siteyi analize ederek, Mynet için ziyaretçi kitlesi ve ilgili sayfaların değerlendirmelerini yapmaktır, heralde.
Lakin ben GOOGLE Sertifikalarını ( Google Adwords Qualified Company - Google Analytics Authorized Consultant - Urchin Authorized Consultant - Website Optimizer Authorized Consultant - Google Qualified Gadget Ads Expert ) edinmiş ve kaliteli referanslar sunabilecek, bir arkadaş yeğlerdim. Css bilmesi yada bilmemesi benim için o kadar da önemli olmazdı. Çünkü SEO uzmanı arkadaş sayfayı süslemeyecek, ilgili sözcüklerde üst sıralara çıkarabilmeyi sağlayacaktır.

Tüm bunları da sağlayabilmesi için, kişinin google ile yakın bağlar içinde olması gerekiyor. Düzenlediği seminer yada toplantılara katılmakla başlanabilir mesela.

Benim SEO'cu ararken ki ilan başlığım ;

" Dünya'nın Arama Motoru GOOGLE'yi iyi tanıyan, ilgili sitelerimizi, ilgili kelimelerinde optimize edebilecek kaliteli kişilikte SEO'cu arkadaşlar aranmaktadır."

şeklinde olurdu.

- Peki sizin başlığınız ya da içeriği nasıl olurdu ?