WinstonBlue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş kusura bakma ama sen daha yolun başındasın. Tek tek elle aratmakla olmaz bu işler. Gel ben sana kullandığım programı satayım da bu zahmetten kurtarayım. Dediğim gibi.. bilmiyorsun, konuya hakim değilsin... o zaman bilmediğin konuda da yorum yapma lütfen.
hocam ben bise satin almak istemiyorum ayrica ben tek tek ellede aramiyorum bana lazım olan kelimeyı yazıyorum karsıma cıkıyor istemedigim domainleri siliyorum istediklerimi yazıyorum fark ettiysen isteklerden biraz zaman gectikten sonra mesajlarımı yazıyorum nedeni buldugum domainleri temizlemek ayrıca zaten parali uyeligim var neden anlamiyorsun tamam istedigin buysa SENIN SITENDEN CEKTIM oldumu kardesim aksam aksam yeterince siterese girdim bos yere sen bildigin gibi yap ben bildigim gibi benim uyeligim var programimda var sitedigimi istedigim zaman bulabiliyorum sen cok aci cekiyorsan r10 a rica et bu bolumu senın sitene yonledirsinler malum piyasanin tek tekeli sensinya senin sitende olan domainler baska sitelerde yokya o bakımdan
ben bu konuya baska mesaj yazmıcam sen devam et kafana gorede takıl sana laf anlatacak kadar zamanım yok

arkadaslar paylasımlarımı kendı sıtem uzerınden yapiyorum en kısa zamanda istek bolumu acılacak ve prli domainlerid epaylasiyorum hadi sende paylas senin sitenden alıyorsam sendede vardı prli domainler