benim aklım almıyor ben yapıyorum girersin
www.registercompass.com adresine kayit olursun aramaya baslarsin karsina istemedigin kardar domain cıkar ben turkce aratiyorum yani turkce kelime senin sitedede turkce aratinca ayni domainlerin cıkmasi sence normal degilmi yok nokta yok - isaretine gelincede hepsi treli hepsi noktali atiyorum not defterine tupm domainleri CTRL + H basıp istemedigim karakterleri istediklerimle degistiriyorum ah su site parali olmasa verirdim linki gorurdun sende nasıl oldugunu hemen senın sıtende var diye celalenmenın anlamı ne anlamadım sen bunları tek tek elınlemı arıyorsun hayır aramıyorsun bir yerlerden alıyorsun bende bir cok siteden alıyorum sana buraya hepsini yazacak degilim en basitlerini yazdim gerekirse onlarda yazarim iyiki sitende olan domainler buradada var hirsiz ilan edin hemen
Kardeş kusura bakma ama sen daha yolun başındasın. Tek tek elle aratmakla olmaz bu işler. Gel ben sana kullandığım programı satayım da bu zahmetten kurtarayım. Dediğim gibi.. bilmiyorsun, konuya hakim değilsin... o zaman bilmediğin konuda da yorum yapma lütfen.