Senin aklın alıyor mu bahsettiğin bu siteye 2yıldır hergün girip yuzlerce domain sorgulatıp binlerce domain tespit etmeyi? Düşecek domainler listesini 2yıldır hergün düzenli olarak
bu linkten çekiyorum ve programımda işliyorum. Sen daha bu işlerin nasıl yapıldığından bi habersin. Yapabildiğin tekşey hazırı kopyalayıp yapıştırmak sanırım. Aklı başında hiçbir domainci böyle bir idaada bulunmaz.
Üzerine bir de çamurculukla itham ediyor ve diyorsun ki;
"bana arama talebinde bulunanlara bir cok domain regledim sen ne yaptin ?"
Benim ne yaptığımı r10 da bu işi hakkını vererek yapan hemen herkes bilir.
benim aklım almıyor ben yapıyorum girersin
www.registercompass.com adresine kayit olursun aramaya baslarsin karsina istemedigin kardar domain cıkar ben turkce aratiyorum yani turkce kelime senin sitedede turkce aratinca ayni domainlerin cıkmasi sence normal degilmi yok nokta yok - isaretine gelincede hepsi treli hepsi noktali atiyorum not defterine tupm domainleri CTRL + H basıp istemedigim karakterleri istediklerimle degistiriyorum ah su site parali olmasa verirdim linki gorurdun sende nasıl oldugunu hemen senın sıtende var diye celalenmenın anlamı ne anlamadım sen bunları tek tek elınlemı arıyorsun hayır aramıyorsun bir yerlerden alıyorsun bende bir cok siteden alıyorum sana buraya hepsini yazacak degilim en basitlerini yazdim gerekirse onlarda yazarim iyiki sitende olan domainler buradada var hirsiz ilan edin hemen