cybersoldier adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yani şkaralamaya gidecekse yayinlayim her yeri olsun bitsin domain standi name.comdan alır verileri name dururken neden oradan alayim neden yararli olan her seye karsiniz anlamki domain standi nameden cekiyorsa bende nameden ariyorsam bundaki proplem nedir birde onlar 3 harfli domainleri aramaya izin vermiyor name.com veriyor o yuzden nameyi tercih ediyorum ben domain alip satan birisiyim kelime uretmekte zorlanıyorum insanlardan yardım aliyorum buradaki konular sayesinde bir cok domain regledim yada bana arama talebinde bulunanlara bir cok domain regledim sen ne yaptin ? bugune kadar kime ne yararın dokundu ? karsiliksiz ben bu r10 da olan insanlara anlam veremiyorum arkadasımında dedigi gibi kafan basıyorsa yaparsaın basmıyorsa karısmazsin bu iş bukar kolay

PAYLASİM SONA ERMİŞTİR YİNE BİR R10 KLASİGİ

domain standi dusecek domainlerini buradan
dusmus domain aramayida buradan yapmakta

ben ise
name.com
www.registercompass.com PR1 DEN PR 8 KADAR UCRETLİ UYEYİM
developers.evrsoft.com

ayrica programlarimda mevcut bunlarin bir kacini kendi sitemde yayinladim sanırım sogudun simdi bu mesaji okuyana akdarda kendinden gurur duymussundur bu mesajdan sonrasını bilemem artik nasıl hissedirsin o senin proplemin camur atmak ne kadar kolay
Senin aklın alıyor mu bahsettiğin bu siteye 2yıldır hergün girip yuzlerce domain sorgulatıp binlerce domain tespit etmeyi? Düşecek domainler listesini 2yıldır hergün düzenli olarak bu linkten çekiyorum ve programımda işliyorum. Sen daha bu işlerin nasıl yapıldığından bi habersin. Yapabildiğin tekşey hazırı kopyalayıp yapıştırmak sanırım. Aklı başında hiçbir domainci böyle bir idaada bulunmaz.

Üzerine bir de çamurculukla itham ediyor ve diyorsun ki;
"bana arama talebinde bulunanlara bir cok domain regledim sen ne yaptin ?"
Benim ne yaptığımı r10 da bu işi hakkını vererek yapan hemen herkes bilir.