merhaba,
daha değişik bir sistem demişsiniz..
mesela ne gibi bir sistem
başka bir sistem değilde naçizane bir öneride bulunayım ben size hem maddi kazançta elde edebilmeniz adına
smf ye öncelikle bir anasayfa oluşturun ve forumunuzda ilan isimli bir bölüm oluşturunbu bölüm forum sayfasından görüntülenemesin bölüm teması yöntemi ile bu bölümdeki konuları forum değil bir ilan scripti olarak gösterttirebilirsiniz ve bu bölüme sadece ücretli üye grubunuzun konu açmasına izin verin bu bölümdeki konularıda oluşturduğunuz anasayfanızda ilanlar şeklinde göstertin, yine daha önce size trader modunu önermiştim bir adette "hostingci" grubu oluşturup bu grup üyelerini anasayfada top 10 şeklinde trade puanlarına göre sıralarsanız insanların aklında ciddi bir site izlenimi oluşturmanız kolaylaşacaktır.
ek olarak bu oluşturacağınız "hostingci" üye grubuna smf ek profil alanlarında tanıtım isimli bir bbc bölüm ekleme izni verip o bölümü profilde belirgin şekilde gösterttirebilirseniz anasayfadan top 10 trade li hostingcilere tıklandığında kimdir nedir necidir özel paketleri hizmetleri nelerdir listenebilir (kişinin kendi tasarımı ile) buda görsellik ve kullanım açısından artı bir güzellik katacaktır (ayrıca bknz: ultima profile)