By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

ferhat buradaki kızlar gerçekten severse afedersin köpeğin olur senin.daha önce yaşadım biliyorum.kızın biri çok sevmişti beni. ama ben aynı sevgiyi beslemiyordum ona karşı.abartmıyorum ayağımın altını yala desem yalayacaktı.bunların sevgilerini biliyorum. bizim türk kızlar gibi değil asla.sevdilermi gerçekten seviyorlar yani.ama artık bu işin kurdu olduk.en ufak bi kuşkuda kesip atabiliyorum.
Her insanın duygusu bir değil,onun için ben acıyı mutluyken gördüm,mutluluğu ise acı içinde gördüm.İnş hayırlısı olur,benim yaşadıklarımı yaşamazsın inş.En ufak kuşkuda kesip atabiliyorum dedin ya,ben onu yapamıyorum işte.O kadar hatasını gördüm hep göz yumdum.Ama dayanamıyorum tabi,bu ay bitireceğim belki,o kadar ciddi olsakta bitireceğim kafaya taktım bu işin sonu yok diye.
Sonra zaten kızlara karşı tepkim değişir,eskisi gibi hiç birine güvenim olmaz,eskisi gibi hiç birine saygım sonsuz olmaz.Artık önüme kim gelirse gelsin,es geçerim.Askerden sonra bakarım, eğer allah çıkarırsa karşıma dürüst birini evlenirim,eğer çıkarmazsa sahiller dolu zaten diyip geçerim.

Saygılar...