cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

Projelerimiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Esat bence ciddi düşünme,neden diye sorarsan,ben şuan biriyle çok ciddiyim.Ama ciddi olduğuma çokta pişmanım.Bana kız herşeyini teslim etti,1 ay boyunca mutlu geçindik,1 ay sonra bir kişi yüzünden aramızda buzlar oluşmaya başladı.Her günümüz kavga gürültü içinde,her saniyem olumsuz düşünceler içindedir.Ben sana derimki,kimseyle fiziğine bakarak ciddi düşünme.Ben 18 yaşımdayım bu yaşımda o kişiyi hale seviyorum ama hale ciddiyim,ama bu işin sonu olacağını sanmıyorum.Çünkü bir kişi senden birşeyler saklıyorsa bunun altında birşeyler vardır.Bence Esat ciddi olma kimseyle,eğer evleneceğin zaman herşeyin hazır olduğun zaman seçeceğin kişiyi kalbine bakarak sev.Sonra çok acı çekersin...
Şimdi bir kaç arkadaş şöyle diyecek,seninkiyle o bir mi diye.Onada şöyle cevabım vardır.Her insanın kaderine bir kız yazılmıştır ömür boyluk.Eğer bu kız Esat'ın ömür boyluk ise bu kız Esat ile olur,biz burada ne tür yorum yaparsak yapalım olur.
Ben sadece kalbimden geleni söyledim,eğer Esat onu severse,işleriyle eskisi gibi yoğun olamayacak,aksıtacak işlerini,sonra düşünceler içine girecek,kız şuan napıyor,canı sıkkın mı vs vs.Beyninde yüzlerce soru oluşacak,şuan kimle mesajlaşıyor ne yapıyor cart curt.
Bence bu devirde ciddi düşünmek eskisi gibi normal değildir...

Saygılar...
ferhat buradaki kızlar gerçekten severse afedersin köpeğin olur senin.daha önce yaşadım biliyorum.kızın biri çok sevmişti beni. ama ben aynı sevgiyi beslemiyordum ona karşı.abartmıyorum ayağımın altını yala desem yalayacaktı.bunların sevgilerini biliyorum. bizim türk kızlar gibi değil asla.sevdilermi gerçekten seviyorlar yani.ama artık bu işin kurdu olduk.en ufak bi kuşkuda kesip atabiliyorum.