Doğru diyorsun saçmalık be kardeşim. Öyle bir saçmalıkki Türkiyede binlerce öğrenci bunun için üniversiteye gidiyor derslere giriyor. Ama senin gibileri görünce aslında doğru söylüyorsun. Biz seninle kesinlikle aynı atadan aynı ırktan aynı topraktan gelmiş olamayız. Sen üst sınıf aşmış bir insansın
Konuda birçok kişi gerçekten saçmalamış fakat doğrusunu yazdıktan sonra eminim en fazla 3-4 kişi okudu ve ondan sonra yazanların bazıları da sadece ilk sayfayı okuduğukları için bu mesajları görmemiştir. Şimdi böyle insanlara gel de insanın geçmişini yapısını anlat ne gerek var. Recep ivedik bö bö bö yapar bi tarafını karıştırır al sana evrim al sana atanı tanıma şansı ne gerek var bilime
Yazdıklarını ilk okumamıştım abi.Ama psikoloji dersinde bize bunu öğrettiler.
wikipedia ya göre ilk insan 4 milyon yıl öncesine aitmiş (bulunan delillere göre). internette olan bi resim var evrimin gelişimleri olarak.orada ilk sıradaki yaratık gorilimsi birşey.
ben evrim geçirmemiş demiyorum insanlar.sadece maymundan gelmediğimi düşünüyorum.
sonuçta kutup ayıları bile kutup ta yaşayan hayvanları örnek alırsak ortama ayak uydurarak beyaz kürklü olmuşlardır.dünyanın bu yıllar arasında değiştiğini göze alırsak insanlarda da böyle değişimler olmuştur herhalde.
fakat ben maymundan geldiğimi asla düşünmüyorum senin de dediğin gibi.
Psikoloji hocasının bizi yanlış anlatmasından olmuş
Özür diliyorum ilk yazdığım saçmalık lafı için.