Arkadaşlar kendi çapımda bir program yazıyorum. Aslında öncelikle kendi ihtiyaçlarıma göre bir program yapıyordum ancak daha kapsamlı birşeyler yapmaya karar verdim. Bir çok site biliyoruz; backlink sorgulaması, pagerank kontrolu yapılabilen. Anahtar kelime yoğunluğu ölçen. Web işleriyle uğraşan tüm arkadaşların ihtiyacını karşılayacak olan bir program düşünüyorum. Ben elimden geldiği kadarını yapacağım.

Program için düşündüğüm en önemli özellik, backlink toplayabileceğimiz blogları bulacak olması. Örneğin google'da araba diye arattık çıkan ilk 500 sonuç içersindeki sitelerin blog ve aynı zamanda dofollow olanlarını bulup listeleyecek olan programın. Hemen hepimiz link değişimi yapıyoruz bir kaç hafta sonra bir bakıyoruz ki linklerimiz kaldırılmış bunun takibini yapmak gerekiyor. Bunu da program sayesinde yapabileceğiz. Hangi sitelerde linkimiz bulunması gerekiyorsa programa girip otomatik olarak onlarca sitenin kontrol edilmesini sağlayacağız.

Bunun gibi bir çok özellik, şuan için aklıma gelmiyor, öneriler oldukça geliştireceğim. Programı ücretsiz dağıtmayı şimdilik düşünmüyorum. Program için düşündüğüm fiyat 150 TL ve yanlızca 10 kişi. Yani programı 10 kişiye satacağım. Bu akşam oturup birşeyler yaptım kafalarda bir fikir oluşması açısından.

Deneme Sürümünü İndirmek için;
http://www.damaakademisi.com/NePa-Web-Araclari.rar

Eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

DipNot: Program boyut olarak çok küçüktür ve tek bir dosya halindedir. Çekinceleri olanlar olabilir. Programda virüs ya da benzeri hiçbir kodlama yoktur arkadaşlar. Gönül rahatlığıyla indirip çalıştırabilirsiniz.