ATAAAAAAAAAA ! Var ya beni çok tırsıttın ama kargo şirketi arayınca yüreğime su serpildi
ATA arkadaşımızın önceden sezinleme gücü çok gelişmiş olduğu için ben daha siparişi verdikten birkaç saniye sonra kargoya yolladığını söyleyince şüphe içinde kalmıştım. Hatta telefonla aradım bana dedi ki sen zaten o ürünü alacaktın. Ben o yüzden sen demeden gönderdim kargoya ürünü. Sadece adres yazmak kaldı dedi ! Sonra dedim ki içine not yazmayı unuttuk. Dedi onu da hallederim merak etme. Daha da çok tırstım. Dedim daha ben sipariş ver demeden kargoya yolluyor, kargoya giden ürünün içine not yazdırıyor nasıl bişey bu? Kesin yine dolandırıldım dedim.
Ama bugün o kutuyu elime aldığımda ATA'nın ne kadar güvenilir biri olduğunu çok iyi anlamış oldum. Kendisine sonsuz güvenebilirsiniz. Daha önceki yazdığım mesajı yine onaylıyor ve tekrarlıyorum. Çok güvenilir ve çok ilgili birisi. Hatta o kadar ilgili ki siz daha ne alacağınızı bile bilmeden o ne göndereceğini bilip kargoya bile veriyor
Bu arada ben küpe alacağımdan bile bahsetmeden, sadece "bu küpelerde güzelmiş aslında" cümlemden dolayı kargoya kolyenin yanına küpeyide koymuş önceden ve yollamış. Şaşırdınız değil mi ? Benim kadar değildir çünkü yaşayan benim
Aslında paketi öğlen aldım ama şimdiye kadar çok yoğundum şimdi girebildim foruma. ATA'ya bide şaka yaptım gelmedi diye. Morali bozuldu acaip. Dedi bütün moralimi bozdun şimdiye kadar neden söylemedin? Bana söylemedin madem incix'i niye aramadın? Onu aramadın niye kargoyu aramadın? Böyle sorular sorup sonrada bi sigara yaktı ve şimdi artık yarına yetişmez de. Pazartesi yeni ürün yollayacağım artık falan dedi !!! Bu kadar yani. Daha fazla uzatmadan gel dedim şaka yaptım hemen üzülme. MSN'den kafa atacaktı neredeyse
Neyse çok uzun yazdım ya. Bütün başımızdan geçenleri yazdım neredeyse =) Bundan ne kadar keyifli bir alışveriş yapıldığını anlayabilrisiniz ATA ile
ATA herşey için gerçekten teşekkür ederim kardeşim. Umarım bu yazı kararsız kalanlara iyi bir referans olur
Not: Kargo paketini açarken birden içeriye çok güzel bir koku yayıldı. Odayı parfüm kapladı. Eşim farkedecek diye çok korktum bu ne kokusu hayırdır falan diye. O yüzden açmayanlar dikkat edin önceden açmayın
Yarını iple çekiyorum..