NeoCooL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haydaaaa konu nereye gitti bir kişinin alakasız bişi yazması yetiyor ardı geliyor zaten arkadaşım burda biz Türkler geri zekalıyız veya Türk olmaktan utanma konusumu var veyahut öyle bi kelimemi var ? bizde belkide bu gold üyelik konusunu araştıran olurda bu sitedeki konuya gelir durumu anlayası diye altına not düştük böyle bilinçlendirmeye çalıştık.
Sana birşey demedimki ben açtığın konuda bir sorunda görmedim altılan cevap yazan arkadaşları kastettim ama belirtseymişim keşke yanlış anlamazdın o zaman

Amacım polemik yaratmak değil zaten bazıları polemik üretiyorsunuz demiş nasıl bazı arkadaşlar Türkler söyle saf böyle aptal diyebiliyorsa benim de heralde hayır Türk'lere özgü bir durum değil diyebilme hakkım var. Onlar Türkler aptal dediğinde sorun olmuyor ben hayır aptal değil tüm dünya böyle dediğimde sorun oluyor ki birsürü eksi rep aldım beş dakkada İsteyen istediğini düşünsün ama bizimde en az sizin kadar düşüncemizi ifade etme hakkımız var.

Neyse bu yanlış anlamayı da düzelttim burdaki son mesajımdır.