Yaklaşık 3 yıldır üyeyi buraya.Onca paylaşımımız ve ticaretimiz oldu.Hal böyleyken bazen gözümüzede komik yok daha neler diyecek bazı şeyler çarpıyor.Ben bugün bunları eklemek istiyorum müsadenizle
İlk cümlemiz
"Beni bilen bilir"
Bu kelimeyi diyenlerin çoğu 20 mesajı olan yada itraderi olmayanlar dahi var.Ama ne hikmetse onu bilenler asla konuya cevap yazmaz.Bundan hep muzdarip olmuşumdur bu arakdaşı bilen bilirse?Demekki bizlerin bilmemesi gereken şey var ve söylenmiyor acaba arkadaş ajanmı yoksa onu bilenler bu gezegenden değilmi
İkinci cümlemiz
Site hiti : Sayaç koyulmadı
site geliri: reklam koyulmadı
Ben böyle site satış konusu gördüğümde cümlenin sonunu merak ediyorum
site kimin:sahibi yok
Cidden ama hit bilgisi yok sayaç bilgisi yok site fiyatı zaten absurd.Neden o fiyat diye sorulunca;
Gönlümdeki ederi bu yada
İlerde hiti artacak ...
Üçüncü olay (bu kelime değil evet)
Bir arkadaş misal site satacak (bir sitedir gidiyor) yada domain satack vs ama ilgi yok.Hemen 2. mesaj şöyle
Arkadaş güvenilirdir (Üye tarihi konu ile aynı,mesaj sayısı 1)
3. mesaj konu sahibinin teşekkürler xxx (wow hayali arkadaş heralde

)
4. cümle (evet bu cümle) Evet efendim
Bazı arkadaşlar büyüklerimiz ticaret apıyor allah bol kazanç versin.Ama bazıları varki bu işte 2 taraflı.Misal bir satış konusu var.Konuyu açanın arkadaşı mesaj atıyor
Kanka hayırlı işler
konu sahibi cevap yazıyor
Sağol kanka
Sonra bir üye mesaj yazıor
Pm alabilirmiyim
Konu sahibi mesaj yazıyor
Pm attım
efendim
Ya kanka falandı 1 üst mesajda ama şimdi efendi moduna girdik.
Bunları görüncede çok gülerim biz anlamıyoruz devam edin
Bunlar benim gördüklerim sizlerinde varsa dikkatii çeken ilk sayfaya eklerim teşekkür ederim
sürç-i lisan ettiysek affola
Ve şimdi sizden gelenler 
Link değişim bölümünde misal adamın sitesi pr 2 ama diyorki gelecek pr 4 gösteriyor. Enaz pr 4 olanlar ile değişim yapıyorum
DMOZ ve Diger Dizinler bölümünde
Başlık aynen şöyle ilk 20 kişiye dofollow pr3 veriyorum.
Konuya yazılan mesaj adedi 100

100. kişinin mesajı şöyle '' bende alabilirmiyim ''