Ben gayet saygılıyım, saygısızlık yaptığım falan yok. TAG olayı nedir ? WP nin etiket yapısı çok özelde bizim mi haberimiz yok ? Etiket sistemi nerdeyse bütün sistemlerde var artık. Senin açtığın konudaki gibi başında prefix olan işinin ehli arkadaşları bi incele bakalım, ayrıca bu işte ustalaşmış bi adamın makale yazmasıyla, script yazması olayını anlamasamda anlamış gibi yapıcam. Bu kadar biliyorsun da var mı böyle PR4-5 siten falan ? Sadece konu kasıp, seo'lu olunca oluyormuş ya. Ya ben hiçbirşey bilmiyorum yada okuduğum, denediğim şeylerin hepsi yalan.
Pr3 vardı Teknoloji ve Bilim başlığınada idi ancak siteyi kapatmak zorunda kaldım.TAG olayını gidip kime sorarsan sor WordPress kadar başarıya ulaşmak zor.
Script yazma olayına gelince script yazan kişiler genellikle makale yazmakla ugraşmazlar.Dediğim gibi benim sitem Backlink olmasına rağmen özün kasmama rağmen Pr3 idi.
Saygı konusunda benim ki sadece bir uyarı idi ben sadece uyardım uyarsun uymazsın o sana kalmış bu yaşa gelmişsiniz bir de size ahlak konusunda tartışmak istemem.