OrdinaryusCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk önce seni saygıya davet ediyorum ne olursa olsun ben bir şey çıkarmışsım emek var sende buna diyorsun ki dansöz gibi kıvırma emin ol sizler zamanında öyle bir kıvırdınız ki anlatamayız diyorum daha fazla uzatmıyorum.

WordPress açıp konu kasan ve seo yapılı bir site pagerank değer güzel derecede alır ve kendine yetecek kadar hit çeker neden TAG olayı sayesinde Google aramalarını etkiliyor.

Ben işi ehli olan kişiler pek makale yazdığını görmedim üstelik onlar artık bu işte kendi scriptlerini yazabilecek seviyeye gelmiş kişilerdir.
Ben gayet saygılıyım, saygısızlık yaptığım falan yok. TAG olayı nedir ? WP nin etiket yapısı çok özelde bizim mi haberimiz yok ? Etiket sistemi nerdeyse bütün sistemlerde var artık. Senin açtığın konudaki gibi başında prefix olan işinin ehli arkadaşları bi incele bakalım, ayrıca bu işte ustalaşmış bi adamın makale yazmasıyla, script yazması olayını anlamasamda anlamış gibi yapıcam. Bu kadar biliyorsun da var mı böyle PR4-5 siten falan ? Sadece konu kasıp, seo'lu olunca oluyormuş ya. Ya ben hiçbirşey bilmiyorum yada okuduğum, denediğim şeylerin hepsi yalan.