Ya çoğu insan WP yi tercih ediyor anladık, bunun pagerankla yada radminin o kategoriyi açmasıyla ne alakası var. Bi laf attın ortaya baktın kurtulamayacaksın dansöz gibi kıvırmaya başladın. Bak ben sana anlatayım: İstediğin scripti kullan ama backlink ve içerik olmadan ne pagerank alabilirsin ne de hit yapabilirsin. Kendini boşuna kasıp, kusura bakma ama saçmalıyorsun. Pagerank yada herhangi birşeyin altyapı ile alakası yoktur, seninle alakası vardır. WordPress kategorisi Türkiye'de yüzlerce sitede var ama onların pagerankı yok, yada radmin açmamış. Bende açabilirim ama pagerank alamayabilirim, nasıl bir mantık kurdun ve bağdaştırdın anlamış değilim. Bence yazdıklarını tekrar oku yada bu kategoride ciddi anlamda harika taktikler anlatmış arkadaşlarımız/işinin ehli insanlar var, onları bi araştır.
İlk önce seni saygıya davet ediyorum ne olursa olsun ben bir şey çıkarmışsım emek var sende buna diyorsun ki dansöz gibi kıvırma emin ol sizler zamanında öyle bir kıvırdınız ki anlatamayız diyorum daha fazla uzatmıyorum.
WordPress açıp konu kasan ve seo yapılı bir site pagerank değer güzel derecede alır ve kendine yetecek kadar hit çeker neden TAG olayı sayesinde Google aramalarını etkiliyor.
Ben işi ehli olan kişiler pek makale yazdığını görmedim üstelik onlar artık bu işte kendi scriptlerini yazabilecek seviyeye gelmiş kişilerdir.