profaks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam altın aldı başını gidiyor ben çeyrek altını 20 TL aldığımı bilirim.Sizi böyle düşündüren nedir? Açıklarmısınız. Ayrıca aylık vade düşünüyorum çünki döviz kurlarında ciddi bir düşüş görürsem hemen dövize yatıracağım. Ama o zamana kadar vade düşünüyorum.
Farkli dusunmemim sebebi,cevremdeki altinci sarrafci dost ve akrabalarimdan dinlediklerim duyduklarim vs.Seninde dedigin gibi 20 tl ye alinan ceyrek simdi nerelerde..

Soyle bi kisaca kendi fikrimi belirteyim size neden altin diye ...

Ekonomi olarak gerek dunya gerekse Turkiyemiz'de bu yil cok kotu gidecek piyasalar,bunun belirtisinide avrupadaki bazi ulkelerin batma seviyesine gelmesidir.Kapi komsumuz Yunanistan'in bile durumu bizi cok asiri derecede etkileyecktir.E hali ile piyasalar inisli cikisli olacagindan ne doviz'in getirisi ,nede bankalardaki faizlerin ne olacagi hic belli olmaz ve yine bu karmasiklikdan en fazla kar eden altin olacakdir.Ve her zamanda bu boyle olmustur degismez. Yazilacak ve anlatacak cok seyim vardida inan su an musait degilim hizli gectim yani tavsiyem altin.Gerisi "risk" bence..