İleti Geçmişi Elimde Mevcut İsteyen Arkadaşa Yollayabilirim.Ayrıca O Kişi Temayı Filan Atmam için Ftp'yi Vermişti , Şifreleri Bende Var Boyle Giderse İndex Atacağım Siteye Artık Ne Yapabilirim Bekle Bekle Nereye Kadar ?
Beklemen kabahat. Karşındaki neyden anlıyorsa ondan konuşacaksın. Bir anımı anlatayım da göstermeli eğitim olsun.

2 sene önce SMF kurulumu tema yüklemesi, her şey ini kategorilemesine dahil yapacağım bir iş almıştım. En başta 20 Lira dedik. Sonra şunu da yap 35 verem, şunu da yap 45 verem diye gitti. Bayram günü kafamı patlattım, yaptım. Adam PTT'den yatırdım dedi, yok. Dekontu göster paramı istemiyorum diyorum, "Attım" diyor. En sonunda 2 ay falan bekle, vercem. Bekledim yok. Kafama taktım tabii.

6 ay sonra sitesini ne yapıp ne ettim elime geçirdim. İndexi bastım, tutuştu tabi. Tamam yatırcam, gene yok. En sonunda siteyi bana bıraktı. gene yok dedim. Maksat kıllık olsun. Ne yaptıp ettim, yeni sitelerini panelini, MSN adresini elime geçirdim. Tutuştu...

Tamam dur yatırayım dedi 20 Lira yatırdı. Tamam bu yeter dedim. Adam olman dileğiyle.

Mayısı ondan anlamıştı, bende öyle yaptım.

Ama banada bi ders olmuştu. Artık öyle huyunu suyunu bilmediğim adamlarla iş yapmadım.