****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne açıklama yapmışım anlamadım ? Kefilimmi dedim mutlaka çalışın mı dedim.Devrettiğim firmanın gerçek anlamda bir şirket olduğunu paranızın kalacağını zannetmediğimi belirttim.İkide bir ben birilerini yönlendirmişim yada kefil olmuşum gibi yaklaşımlar sergilenmesin.

Yine söylüyorum bu firmanın çok büyük olmayan bu meblayı ödeyeceğini umuyorum.Bu tip bir mebla ödeme için ticari kariyerini riske edecek bir firma olmadığını düşünüyorum.Benim düşüncem bu yönde.Öder yada ödemez bilemem.

Bireysel olarak güvenmediğiniz insanlarla çalışmayın arkadaşlar birilerinin yönlendirmeleri ile hareket etmeyin.
Yazdıklarımı iyi okuduysanız sizi suçlamadım sadece sizin açıklamalarınıza güvenerek reklam.im kullandık dedim. Ne açıklama yaptığınız ise aşağıda yazıyor;
Evet arkadşlar.Reklam.im i devrettim.Ödemelerde sıkıntı olmaması konusu bu devirde etkili oldu.

Global grup iyi bir firma.gittim bizzat ofislerini falanda iyaret ettim zaten orda devir gerçekleşti.

Sayma konusunda reklam.im bende ikende şikayetler geliyordu.Ancak piyasada ben sayma konusunda problem yaratmayan firma daha görmedim.Bunu artık kabullenmek gerekiyor.Engelleyiciler başlı başına sorun.Birde çok fazla hit yoğunluğu olması sayma performanslarını küçük hitli sitelerde %30 büyük hitli sitelerde %40-45 lere kadar düşürebiliyor.Ancak 1k ya 2 tl vermeleri bu açığı büyük ölçüde kapatacaktır bence.

Hayırlı olsun.
arkadaşlar üyeler kendilerini korumalı biz bunun nekadar önüne geçebilirizki 2000 tl kapora alsam ne olur adam popup servisi açıyor 10 bin tl mininmum dolandırıcılık var 2bin tl yi napayım ben ?

adam gelmiş yeni üye olmuş reklam firması açtım diyor herkes popup koyuyor
bu adam kimdir nedir diye soran yok.tanımadığınız kişilerle iş yapmayın kısa ve öz.

ben niye hiç dolandırılmıyorum
İkinci alıntı mesajın ardından, "ben tanımadıklarınızla iş yapmayın dedim, reklam.im le çalışın demedim" diyebilirsiniz. Ama ilk alıntı mesajdaki övgü dolu sözlerden dolayı biz de size güvendiğimizden kullandık.

Bu saatte sonra reklam.im ödeme yapmış ya da yapmamış pek de umrumda değil açıkçası. Zamanında gelmeyen, işimi görmeyen para sonradan gelmiş neye yarar...