yalinsak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
-****** reklam.im i devretti, ******'nun açıklamalarına güvenerek reklam yayınladık ama uzun zamandır ödeme alamıyoruz
-Olcaymy isimli moderatör Reklamloca'nın faaliyete girişi ile ilgili konu açtı ama şu ana herkes reklamloca dolandırıcıdır diyor ödeme alamadık diyor herhangi bir açıklama yok.
-Kralreklam açıldığında ise forumun itibarlı birçok üyesi CeSuR güvenilirdir, paranızı yemez vs gibi bir sürü açıklama yaptı ama ondan da para alamıyoruz.

Sonuç itibariyle herkesin kendi reklamcısı olması dönemi geldiğini görüyoruz.
Ne açıklama yapmışım anlamadım ? Kefilimmi dedim mutlaka çalışın mı dedim.Devrettiğim firmanın gerçek anlamda bir şirket olduğunu paranızın kalacağını zannetmediğimi belirttim.İkide bir ben birilerini yönlendirmişim yada kefil olmuşum gibi yaklaşımlar sergilenmesin.

Yine söylüyorum bu firmanın çok büyük olmayan bu meblayı ödeyeceğini umuyorum.Bu tip bir mebla ödeme için ticari kariyerini riske edecek bir firma olmadığını düşünüyorum.Benim düşüncem bu yönde.Öder yada ödemez bilemem.

Bireysel olarak güvenmediğiniz insanlarla çalışmayın arkadaşlar birilerinin yönlendirmeleri ile hareket etmeyin.