Merhaba

Arkadaşlar daha önce yapılmış bir sistemi ben kendim tekrardan aktif etmek istiyorum.Bu yönde çalışmalara başladım.Bu sistem için özel yazılmış bir program hazırlayacağım.Sırayla 1.,2.,3. gibi numaralar vereceğiz üyelere kazanan kişileri seçeceğiz ve bunlara hediyeleri vereceğiz.

Hediye bir nevi isteyen arkadaşlarla olcak yani ReonPiyangoya isteyen kişiler destekte buluncak.İlk olarak ben ekliyorum.Diğer özellikle firmlardan bekliyoruz.

Programı şu anda kodladım ancak tasarım devam ediyor.Bu yarışmada benim her hangi bir maddi gelirim olmayacaktır.Sadece aracı olcağım.Ben katılmayacağım yarışmada hile olmasın diye sonra arkadaşlarımız hile yapıyor diyebilir.Çekiliş yaparken program ile yapacağız ve bunun için yapacağım sırada ekran video çekeceğim bu sayade güvenli olduğuna inandıracağım.

Programdan Görüntü :

Destek olmak isteyen arkadaşlar konu altına veya pm yoluya profil adreslerini ve vereceği hediyeyi belirtirlerse memnun olurum.

Hediyeler verirken hediye listesi tamamlandıktan sonra 1.nin hediyesi 2.nin hediyesi diye konu belirtilecektir.

Katılmak isteyenler konu altına yazsın Katılmak Bedavadı.

Hediyeler :

1. 500 mb host (OrindaryusCan)
  2. Ücretsiz WordPress Seo (OrindaryusCan)
  3. Backlink (OrindaryusCan)
  4. 500 mb host 10 kişiye (VirgülHost)
  5. 6 Aylık silver üyelik (Brave09)

Katılanlar :

1. HayaL
  2. JPR
  3. trebuchet55

Saygılarımla OrindaryusCan