Kusura bakmayın da saçmalıyorsunuz. İnsanın doğuştan cinsiyeti belirlenmiş oluyor, ilerleyen dönemlerde farklı yollara sapmak insanın elinde birşey, tercih sonuçta.
Özgürlüğünden bahsettiğiniz Avrupa'da neler göze batıyor bu konuyu tartışmaya başlarsak konu baya uzar.
Çağdaşlığı ille de lezbiyenlikle, eşcinsellikle, ahlaksızlıkla bağdaştırıyorsunuz ya.. Avrupa'da bazı sokaklarda camlar önünde kıyafet mankeni sergilenir gibi kadınlar da "sergileniyor" ona bakarsanız. Bunları da mı almamız gerek çağdaşlaşmak için?
Tüm insanların belirli ortak değerlerinin ve bu değerler sonucunda oluşmuş kuralların belirlendiği bir yapı varsa, bu yapıya aykırı hareketlerin ters karşılanması doğaldır. Toplumu, o topluğumun kurallarına aykırı biçimde değiştirmeye çalışmak yerine sizin doğrularınızı benimseyen toplumlarda yer edinmeye çalışmak daha doğru olacaktır.
Bunlar benimde desteklediğim fikirler belki evet. Ama sizin eğitim dereceniz nedir ki bu duruma 'saçmalıyorsunuz' diyosunuz WHO - APA - TPD gibi kuruluşlara ?
Üstelik sizin değindiğiniz konu cinsiyet. E ben cinsiyetten bahsetmiyorum ki. Lezbiyen kişinin cinsiteti bayan cinsel yönelimi eşcinseldir. Gey kişinin de aynı şekilde. Yani bilmediğimiz konuda akıl yürüterek bir yere varamayız. Çok kafa patlatmak istiyosan bu mevzuda. O zaman araştır, bil öyle yorum yap. Öyle boş yere yürümüyor, bu teknenin tekerleri yok!
Çağdaşlıkla Avrupayı bağdaştırıyorum. Eşcinselliği değil. Evet duymuşluğum var bahsettiğiniz vitri. Ama konu sek-s değil siz illa sek-s e getirecekseniz onada bir cevabın var elbet. O vitrinler her sokakta değil, şuanda adını hatırlayamadım türkçe karşılığı 'kırmızı sokak' olan boydan boya bir caddenin üzerinde sadece. Yani dileyen gidiyor. Bizim vitrinlerimiz yok ama daha başka yerlerimiz var. Bu konuda kimseden eksik değiliz. Üstelik tecavüz vakalarının en çok yaşandığı Avrupa ülkerinden biriyiz. Ve Tecavüz edenlerin hiç birisi eşcinsel değil! (Dikkate alın)