aska_surgun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim sitemde kullandığım eklentileri etkisizleştirmeden konu açamıyorum eklentiler aktifken sitede herhangibi yavaşlama yok ama konu açılmıyor neredeyse 10 dakka sürüyor eklentileri etkisizleştiriyorum şip şak yayınla der demez konu yayınlanıyor kullandığım eklentiler ajax-comments - yorum yapıldığında sayfa yenilenmiyor , all-in-one-seo-pack - malum , gd-star-rating - biraz gereksiz ama yıldız konu değerlendirme eklentisi , google-sitemap-generator , hidepost - içerik saklama , page-links-to - sayfaları dilediğin adrese yönlendirme , register-plus - üyelere şifre seçme hakkı tanıma , ryo_catvis - dilediğin kategoriyi ana sayfada gizleme , wp-page-numbers - sayfa numaralandırma şimdi hangisi gereksiz bu yavaşlamaya hangisi sebeb oluyor ve bu özellikleri eklenti kullanmadan manuel yapabilirmiyim bilgilendirirsen sevinirim

Bazı eklentiler sunucuya fazla yük bindirebilir. Bende sitemde çok eklenti kullanıyorum ama dediğiniz kadar kasmalar olmuyor. Eklentiler arası çakışma ya da temayla uyumsuzluk sorunu olabilir. Eklentileri sırasıyla etkisizleştirip deneme yanılmayla hangi eklentinin sorun çıkardığını bulun derim.