@teknohaberci Aklınıza gelen tek ülke ne yazıkkı Hollanda. Oysa Almanya, Belçika, Kanada gibi pek çok ülkede Cinsel yönelimleri farklı insanlar insan hakları bakımından aynı değeri görüyolar. Buda onların ne kadar demokratik ve insaniyet sahibi bir yönetmeliğe sahip olduğunu gösteriyo. Nedir bu Hollanda mevzusu bir anlam veremedim doğrusu.
@DooMsDay Tam anlamıyla aynı düşünüyorum. Mutsuz ve sorunlu bi Ülke istemiyoruz, isteyenleride kınıyoruz.
@KMLGRLR Fikri özgürlük istiyoruz bizde! Ama bu özgürlüğün temelinde ne gibi kıstaslar yatıyor işte bu noktada ayrılıyoruz sizinle. Özgürlük dediğinizde o kavramın kanatlarının altında en başta temiz bir zihniyet yatmalı. Dünya Ülkeleri bu sorunu çoktan gerilerinde bıraktı. Türkiye için en iyi dileğim, çağdaş anlayışı damarlarına kadar benimsemiş yeni nesiller.
@zlatan Ama ben çok gördüm. Heteroseksüeller tarafından tahrik edilen/taciz edilen lezbiyen. Buda bişey değiştirmez. Kişi ahlak dışı davranışlar sergiliyo diye bunu Irkına/Milletine/Memleketine/Cinsiyetine/Cinsel Yönelimine yormamak lazım. Kişi ahlak dışı davranışlar sergiliyosa o onu bağlar ve ona aittir.
Rastgele kullandığım bir tabir

evet aklıma orası geliyor bu konular hakkında ilgim ve bilgim yok ne yazık ki napayım görgüm bilgim bu kadar