Eğer bu soruları bilmiyorsanız biraz zaman ayırıp genel kütürünüzü arttırın..

S1. Türkiye Cumhuriyetinde Kanun koyucu kimdir ?
Anayasa Mahkemesi Hükümet TBMM Bağımsız Mahkemeler

S2. Hukuki net forumlarında cümlenin tamamını büyük harfle yazmak neden yasaktır ? ( HER FORUMDA BÖYLE DEĞİL MİDİR )
Bağırmak anlamına geldiğinden Görüntü kirliliğidir Saygısızlıktır Hepsi

S3. Avukatların bağlı bulunduğu meslek kuruluşu hangisidir? ( BİLMEYENE YUHH )

Adalet Bakanlığı HSYK BARO Hukukçular Derneği

S4. Türkiye’de suç işleyen bir yabancının yargılaması hangi kanunlara göre yapılır?
TC. Kanunlarına Vatandaşı olduğu ülke kanunlarına Hangi kanun sanık lehine ise ona Anlaşmaya bağlı

S5. Boşanma davaları hangi hukuk dalına girer? ( ÇOK MU ZOR BU SORU )
Ceza Aile Ticaret Konusuna göre hepsi

S6. Esrar satan bir kişi hangi mahkemede yargılanır? ( MANTIKLA DA MI ÇÖZÜLMEZ BU )
Ticaret Mahkemesi Aile Mahkemesi Ceza Mahkemesi Rekabet Kurulu

S7. Cümleye başlarken, paragraf başlarında ne tür harf kullanmamız gerekir ?
Küçük harf Fark etmez Büyük harf Rakam koymak gerekir

S8. Mustafa Kemal ATATÜRK‘ün doğum ve ölüm tarihleri hangisidir ? ( BİLMEYENE YUHH )
1880-1938 1879-1938 1881-1938 1881-1937

S9. Hukuki Net forumlarında doğru kategoriye yazı yazılması gerekmektedir, Yanlış kategoriye yazı yazarsanız ne olur ? ( HER FORUMDA BÖYLE DEĞİL MİDİR )
Forum Yönetim Tarafından Silinir Forum Yönetim Tarafından Kilitlenir Forum Yanıtsız Bırakılır Yönetim bu tedbirlerden herhangi birini alır

S10. Yeni kanunlarımıza göre zina... ( BU SORU İÇİN Bİ ŞEY DİYEMEYECEĞİM )
Ağır cezalık bir suçtur Hafif hapis cezası gerektirir Haklı boşanma nedenidir Hiçbiri

S11. Şahsi hukuki sorunlarınız için kime danışmanız gerekir?
Hukuki Net Mahkeme Dilekçeci Avukat

S12. Hukuki NET ne değildir?
Hukuki Bilgi Paylaşım Platformu Hukuk Laboratuvarı Mevzuat Sitesi Ücretsiz hukuki danışma sitesi

S13. Hangisi hukukçu değildir ? ( BİLMEYENE YUHH )
Hakimler Avukatlar Savcılar Hekimler

S14. Hukuki Net forumlarında yeni konu açmak için öncelikle ? ( HER FORUMDA BÖYLE DEĞİL MİDİR )
Forumlarda arama yapılmalı Kısa Mesajla soru sorulmalı İlk görülen foruma yazılmalı Hepsi

S15. Kanunları Resmi gazetede yayımlatmaya gönderme yetkisi kimindir?
Hükümet Başbakan TBMM. Cumhurbaşkanı

S16. Hukuki Net forumlarında şahsi danışma niteliğindeki sorulara cevap verilmeyebileceğini?
Kabul ediyorum Kabul etmiyorum Cevap vermeye mecbursunuz Hiçbiri

S17. Üye olurken kullandığınız üye adının (özel alanlara geçiş dışında) değiştirilmeyeceğini ve üyelik iptalinin mümkün olmadığını?
Kabul ediyorum Kabul etmiyorum Değiştirmeye mecbursunuz Hiçbiri

S18. Hukuki Net'e yazdığınız yazıların internette yayınlanacağını ve daha sonra silinmesini veya değişitirilmesini talep edemeyeceğinizi?
Kabul ediyorum Kabul etmiyorum Talep halinde mecbursunuz Hiçbiri

S19. Hukuki Net'e konu açarken Lütfen, Yardım vs. gibi konuyu özetlemeyen başlıklar kullanmayacağınızı?
Kabul ediyorum Kabul etmiyorum Başlığı yönetim düzeltsin Hiçbiri

S20. Hiçkimsenin açmış bulunduğunuz foruma cevap yazmak zorunda olmadığını ve forumu güncel tutmak veya cevap vermeye mecbur etmek amaçlı olarak ileti eklemeyeceğinizi?
Kabul ediyorum Kabul etmiyorum Hukuki Net cevap vermeli Hiçbiri

Sorular bunlar ağırlıklı olarak mantıkla çözülecek sorular bazıları ise bilmeyeni dövülecek cinsten..

Suçu sitede değil kendimizde arayalım