Sitebar Eklentileri
Wp Post to Twitter by MikiUrl
Wordpress Wp Post to Twitter by MikiUrl eklentisi ile yeni eklediğiniz yazıların bağlantılarını otomatik olarak twitter hesabınıza kısa linkiyle (Mikiurl servisi aracılığıyla) birlikte gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Özellikler
Wordpress son sürüm uyumlu
Kolay kurulum
Kısa link ( mikiurl )
Kurulumİndirdiğiniz zipin içindeki dosyaları wp-content/plugins dizinine attıktan sonra yönetim panelinden eklentiyi etkinleştirin.

Sonrasında Yönetim Paneli > Ayarlar > Mikiurl yolundan twitter kullanıcı ve parolanızı girerek ayarları kaydedin.

DOWLOAD

My social network page
Wordpress My social network page eklentisi, twitter ve last.fm hesabınıza ait son güncellemeleri tek bir sayfada göstermenizi sağlıyor.

Özellikler
Kolay kurulum
Etiket ile sayfalara ekleme ( shortcode )
Kurulumİndirdiğiniz zipin içindeki dosyaları wp-content/plugins dizinine attıktan sonra yönetim panelinden eklentiyi etkinleştirin.

Ardından yeni bir sayfa oluşturup metin alanına aşağıdaki etiketleri girin

Twitter Güncellemelerim

[twitter username=twitter-kullaniciadi limit=5]

Last.Fm Profilim

[lastfm username=last.fm-kullaniciadi limit=5]

DOWNLOAD

Fixed Social Buttons
Wordpress Fixed Social Buttons eklentisi, günlüğünüzün en üstüne kullanıcıyı takip eden sosyal ağ düğmeleri oluşturuyor.

Özellikler
Kolay kurulum
Hoş tasarım
3 Farklı tasarım seçeneği
Kurulum
İndirdiğiniz zipin içindeki dosyaları wp-content/plugins dizinine attıktan sonra yönetim panelinden eklentiyi etkinleştirin.

DOWNLOAD

Sketch Bookmarks
Wordpress Sketch Bookmarks eklentisi, yazılarınızın 6 sosyal ağda paylaşılmasını sağlayan bir eklenti, çıkan simgeler temanızla uyum sağlarsa ortaya hoş bir görüntü ortaya çıkıyor.

Özellikler
Kolay kurulum
Hoş tasarım
48*48 Simgeler
Kurulum
İndirdiğiniz zipin içindeki dosyaları wp-content/plugins dizinine attıktan sonra yönetim panelinden eklentiyi etkinleştirin.

DOWNLOAD

Sosyal Ağ Eklentileri

Fixed Social Buttons
Wordpress Fixed Social Buttons eklentisi, günlüğünüzün en üstüne kullanıcıyı takip eden sosyal ağ düğmeleri oluşturuyor.

Özellikler
Kolay kurulum
Hoş tasarım
3 Farklı tasarım seçeneği

DOWNLOAD

WP List Tweets
WP List Tweets eklentisi, twitter güncellemelerinizi özel bir sayfada veya kod ile sidebarda göstermenizi sağlıyor.

Özellikler
Kolay kurulum

Güncellemelerinizi özel bir sayfada göstermek için aşağıdaki etiketi yeni bir sayfa oluşturup metin alanına ekleyin

[wp_list_tweets user="kullaniciadi"]

Herhangi bir .php dosyasına eklemek için ise aşağıdaki kodu kullanın

1
<?php wp_list_tweets('kullaniciadi'); ?>>
DOWNLOAD

RO Social Bookmarks
Wordpress RO Social Bookmarks, yazılarınızın sosyal ortamlarda kolayca paylaşmasını sağlayan başka bir eklenti.

Özellikler
Kolay kurulum
Hoş tasarım
18*18 Simge

DOWNLOAD

Wp Post to Twitter by MikiUrl
Wordpress Wp Post to Twitter by MikiUrl eklentisi ile yeni eklediğiniz yazıların bağlantılarını otomatik olarak twitter hesabınıza kısa linkiyle (Mikiurl servisi aracılığıyla) birlikte gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Özellikler
Kolay kurulum
Kısa link ( mikiurl )

Sonrasında Yönetim Paneli > Ayarlar > Mikiurl yolundan twitter kullanıcı ve parolanızı girerek ayarları kaydedin
DOWNLOAD