GELİŞMELER ŞU YÖNDE,
satıcının cevabı:
o zaman bot sende parada havuzda durur yapıcak bişeyim yok
bunun üzerine g.g ile iletişime geçtim,
Ben:
yi günler, daha öncedende sorunumu bildirmiştim size, timberland bot aldım satıcının sayfasında %100 orjinal yazmasına rağmen ürün elime gelidiğinde sahte olduğunu anladım, satıcıyla irtibata geçtim bana dominik cumhuriyetinde üretildiğini oyüzden olabileceğini söyledi, bende inandım ve ürünü 2 gün giydim, daha sonra timberland görevlilerine danıştım e-mail ve sözlü olarak böyle bişeyin mümkün olmadığını ve ürünün sahte olduğunu söylediler(logo değişik). bunun üzerine satıcıya 3 gün ulaşamadım ve ödememi durdurdum. satıcıya ulaştığımda giyilmiş ürün almadıklarını söylüyor. Ürün sahte ben orjinal diye almıştım satıcının açıklamaları yönünde, mesajlarımızı incelerseniz, paramı havuz hesaptan geri istiyorum ürünü göndermeye rağzıyım ama satıcı almıycakmış para havuz hesapta kalır botlarda sende kalır diyor ? lütfen yardım edin.
G.G:
Sayın Aksakal,
24033352 numaralı işlemde iade sürecini başlatmış olduğunuz ve ürünü iade ettiğiniz izlenmektedir. Lütfen konu hakkında Destek Hattı'na bilgi iletiniz. Ayrıca satıcıya bir mesaj gönderilmiş ve ürünün orijinalliği konusunda bilgi talep edilmiştir. Lütfen satıcı ile irtibatta kalınız ve gelişmeleri Destek Hattı'na iletiniz.
BEN:
satıcı ürünü geri almıyacağını söylüyor. mesajlarımı incelerseniz kendinizde görebilirsiniz.
Gelişme olursa yazıcam.