DooMsDaY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapilan sey tamamen ayiptir, kadinin suratina telefon kapatilmasi vs.
Turk milleti bu kadar kati olduktan sonra hicbiryere gelemez.
insanlarin secimlerine saygi duymasini bileceksiniz, insanlari rahat hissettireceksiniz ki mutlu olsunlar, her ne yapiyolarsa yinede hayata katkilari olsunlar. Ozgurluk diye birsey yok Turkiyede.

Ben 6 aydir Seattle'da yasiyorum, buranin capitol hill diye bir bolgesi var, resmen escinsellere ozel (amerikanin bile en yuksek escinsel nufusuna sahip mahallelerinden biri), ilk basta banada cok itici gelmisti, oha falan olmustum televizyon tabiriyle. Zamanla alistim artik hor gormuyorum, kendi iclerinde ne yapiyorlarsa yapsinlar bana hic bir zararlari olmadigini fark ettim.
Tamamen katılıyorum, bu tarz şeylerin bize ters gelmesi bunca zamandır yokmuydu bunlar Türkiye' de? tabikide vardı.. Sadece bu şekilde hislerini dile getiren olmamıştı eğer bu kadına adam gibi bir cevap verilseydi belkide bu tip hisleri olan kişiler toplumda daha rahat edebilicekti ama biz ne yaptık direk dışladık.

Biyoloji hocamız üreme konusunda eşcinselleğin esas nedenini anlattığımda tüylerim diken diken oldu, kendi istedikleri birşey değilki eşcinsellik doğası gereği kişiler öyle. Kadın vücudu, kadın ruhu ama erkeğe karşı birşey hissetmiyor hemcinsine karşı bişe hissediyor. Bu iş kendi aralarında bir ilişki olarak kaldığı takdirde herhangi bir çevreye karşı sapıklık yapılmadığı takdirde bende karşı değilim bu tarz şeylere sonuçta tercih meselesi onlarda insan.

Ne olursa olsun Allah kadını erkek, erkeği kadın için yaratmıştır. Ama bu tarz sağlık sorunlarıda olabiliyor kişinin bu konuda yapabileceği birşey yok sen o kadına istediğin kadar erkekleri anlat hiçbir tepkide bulunmaz çünkü ruhsal olarak erkeklere karşı birşey hissetmiyor.

Bu yapılana tabiki rezillik denilebilir ama sadece arayan kişinin değil onun suratına telefonu o şekilde kapatan esra erolunda rezilliği, eğer kapatıcaksa bile daha kibar bir üslub ile bunu yapabilirdi. Arayan kişinin bir diğer cesareti ise açık açık anlatması ve ismini gizlememiş olmasıydı.

Allah herkese sağlık, akıl, fikir versin ne diyelim