Bahsi geçen temayı ***** olarak indirip editleyen siz olduğunuz için farklılığı çok daha iyi tespit edeceksinizdir.
Kodların sözde farklılığı, geri kalan görselliğin bire bir aynı olması halinde Tema yapımcısının siz olduğunu/olabileceğini iddia etmek ancak sizin tabirinizle sizin gibi "little" kafalılara has bir davranış olabilir.
Esinlendiğinizi yada bir kısmını aldığınızı kabul etmeniz dahi kafi iken farklı bir tavır alarak iddianızı sürdürmenizin bir anlamı yok.
Ek olarak, enteresan bir durumda "insanları aldatacak en son kişi benim" diyen kişinin ne kadar samimi olduğudur.
Temayı marez indirip düzenleyen ve ben yaptım diye ortaya atan bensem en ezik adam ben olayım, bu iddianızı ispat edemezseniz en ezik sizsiniz.
O woothemes temasından 1 satır bile kod almadım. Sizin gibilerine iyilik yaramaz, kimbilir kimin multi üyeliğisiniz daha 3 ncü mesajınızda burada bilip bilmeden ahkam kesiyorsunuz.
bu temayı esinlendiğimi cümlealem biliyor, esinlenmek demek o temanın kodlarını kullanmak demek değildir, temanın ilk yayınlandığı dönemlerde konuya 30 punto büyüklükte yazıyordu esinlendiğim. ama siz bu cümle alemin dışında kalmışsınız. Zaten esinlenmedim demedim, demem de, kargalar bile güler.
geri kalan görsellik birebir aynı değil. gözlük lazımsa gönderelim adresi verin.
Temayı yapan benim. itirazınız varsa ispat edin benim yapmadığımı.
edemezseniz de konuya artık yorum yapmayın, temayı kullanmayın kafi gelir.
2 siteyi de birebir aynısı demeden önce iyi inceleyin derim. benziyor, ama aynı değil.