KenanCa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen Katılıyor ve Ekliyorum Onun Bunun Dediğine Değilde İlk Sayfa ilk 4 Site Sahibine Ulaşın Bakalım Kaç Kişi ile + Nekadar Maddi, Manevi Destekle Çıkarıyorlar Bi Sorunuz. Yılmaz Çetin Kardeş Senin Site İçin Mualefet Gıyabı Biçmiş Google Amcamız O Domainle Yalnız 5. Sayfa il Sınırları İçerisine Girebilirsin Şuanki Uğraştığın Şekiller Bunu Gösterir Profesyonel Bi Arkadaştan Destek Alman Gerek O Konuda Bilene Bilmeyene Sorarsan 19. Sayfayada Gidersin.
kenanaca bey buyur en profosorunuzdan alyiorum ikide bir maddiyati one suruyorsunuz buradaki yazdiginizi msn de yazmiyorsunuz abim msn de sizlere soru bile sorulmuyor su an CLoniSt e verdim vede 10 gune yakin oldu ayrica eklemeyi ben yapyiorum yani bilemiyecegim o ne yapor gun gectikcede site dustu vede su an itibari ile 10 sayfada siz ogrenmsiniz destek msn ye yazmayicaksiniz burada su forumda konu altina su fiyata sunu zamanda cikar diye neden yazan yok hemen ozel pm yok refarans vs aliyoruz msn ye oooo yok site makasa girmis yok seo dusmus yok ne olmus sonrada o yok bu yok sabir sabir evet sabir onceden yeni aldigimda kendim burada link degsip gunde 5 konu eklyiordum 3 tane en guzel yuksek link aldim cikmasada 4 sayfada 1 asagi bir yukari ciykiordu ama dusmyuordu bu kadar her gun title keyword degisrse bilmem ben acemiyim aam sizin gorusnuze bu site cikarmi dusermi bazilari nikim guven vermyior diye yazdialr ama kardes kim ne dediyse cok para verdim ama alan msn den ya konsuturmadi yada emir verdi azarladi simdi takdiri ne kadar maddiyat verdin diyen arkadaslara burakiyorum verdim arkadaslarin coguda burada isterseniz yazarim ama sunu bilinki bilmediginiz bir seye yorum yapman sunu anladim ne biliyorsan kendin yapacaksin onu anladim saygilar hepinize