Satıcı ile sonunda konuştum,
telefonda bana iade edebileceğimi söyledi ürünü adresini verdi anlaştık.
yanlız satıcı bana dominik cumhuriyeti bahanesini söyleyince inandım ve giydim giyilmiş ürünü almıyormuşlar geri nasıl vericem diyor beyfendi. Bunun üzerine G.G a başvurdum ürün'ün ödemesini durdurdular.
Ve satıcının mesajı
kardeşim selamlar,
seninle konuşmadıkmı iade et paranı veriyim demedimmi sen bana giydim dedin doğrumu sence elini vicdanına koy giydiğin ayakabıyı nasıl geri alıyım ve aldığım yere iade ediyim bu arada senden önce alan 277 kişi sence hiç mi bişeyden anlamıyor haksızlık yapma sonuçta burdan ekmek yiyiyouz ayıp yakışmıyor bence.
Benim cevabım:
abicim yapıcak bişeyim yok ürün orjinal yazmışsınız ama değil, bu doğrultuda g.g a başvurdum onlarda böyle yaptılar. Ekmek paran doğrudur ama 59 liraya alabiliceğim bota 150 lira vermek içimden gelmiyor doğrusu. Ben size orjinalmi dediğim halde bahane uyduruyorsunuz. Timberland yetkilisi ile görüştüm orjinal olması imkansız dedi. Lütfen Sözünüzün arkasında durun. Nasıl geri vereceğiniz benim sorunum değil, orjinal yazmadan önce düşünmeliydiniz. Bot giyilmemişken aradım sizi dominik cumhuriyetini bahane ettiniz bende güvendim giydim timberland satıcısına sorduğumda imkansız olduğunu söyledi. bende gitti gidiyora başvurdum böyle uygun gördüler.