Sırrı'nın yapmış olduğu SRR-Farecik temasını
blogumda kullanmak için düzenlemiştim. Uzun zamandan beri paylaşmayı düşünüyordum, o gün bugünmüş.
İlk olarak temayı blogumda kullanmak için düzenlediğim için birçok eksiği var. Ben bu eksiklikleri manuel olarak düzeltiyordum. Siz de isterseniz bu şekilde düzeltebilir veya tema dosyalarında ufak değişiklikler yaparak bu eksikliklerin üstesinden gelebilirsiniz.
Temanın bazı eksiklikleri:- İlk olarak yazılara hiç etiket eklemezseniz veya çok fazla, uzun etiketler eklerseniz yazı başlıklarınn arkaplanında bozulmalar oluyor.
- İkinci olarak temanın yorum bölümü tasarımı biraz kötü. Ben bu tema ile birlikte intensedebate eklentisini kullandığım için yorum kısmı ile hiç oynamamıştım. Siz de böyle bir tercih yapabilirsiniz.
- Ayrıca temanın default sayfalama fonksiyonlarını pagenavi eklentisini(yanlış hatırlamıyorsam) kullandığım için kaldırmıştım. Şu an itibari ile temada sayfalama fonksiyonu bulunmuyor. Pagebar2, pagenavi gibi sayfalama eklentilerini kullanarak bunun üstesinden gelebilirsiniz.
Temanın psd dosyaları ve fontları da arşive ekledim.
Temanın alt kısmındaki 2 linki lütfen kaldırmayınız.
Temanın düzgün çalışması için gerekli eklentileri de paylaşıyorum. Temaya last.fm ve flickr'ı entegre ettim.
Tema İndirme Linki |
Eklenti İndirme Linki |
DEMO