JustGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne güzel tartışıyorduk şurda konuyu amacından saptırıp rep muhabbetine sürüklemeyin.

Ben düşüncelerimi özet olarak belirteyim gene.

-SEO temeli site içi bilindik işlemler sonrası, gene bilindik backlink alma mantığına dayanan bir olaydır bunun ilerisini iddia eden otursun karşıma sabaha kadar efendi efendi tartışalım.
-Html deki (css alakası yok html diyorum) tag bütününün tek tek nerde kullanıldığını bilmeyen, kısacası amacına uygun html tagları kullanarak bir siteyi kodlayamayan kişi (görsellikten bahsetmiyorum!) yani SEMANTIC kodlama olayından bi haber olan kişi SEO uzmanı, danışmanı olarak görmesin kendini.Botlara içeriğinizi html taglar ile anlatırsınız.
-W3C standartlarını SEO olarak gören arkadaşlar da gene baştan kaybediyor ki iç optimizasyon adı altında en çok yapılan işlem sitedeki w3c uyumsuzluklarını bulan ve düzenleyenler siten süper oldu, tüm yanlışlıkları giderdim tamam abi optimizasyon bitti deyip insanları sömürüyor, bunun adı da içoptimizasyon değildir, iç sömürmedir.
Bu konuyu açana yukardaki mesajı yazana teşekkür ediyorum şahsen. Gayet öğretici bir konu. Aklını kullanan birkaç püf noktası daha öğrenir.