tahrikte üstünüze yok. organik hitin etkili olmadığını söyleyen yok. etkilidir diyorum ama az etkilidir diyorum.
ya bunlar elele tutuşmuş grup olarak geziyorlar. toplu olarak cevap yazıyorlar. emri-vaki olduğu için tüm cevapların işi de boş.
ben seoyu 20 tl ye yapmıyorum ücretsiz yapıyorum

görmek istemeyen görmüyor imzayı.
reklam vermek istediğimi söyleyerek şimdi beni karalamış mı oluyorsun

kendine insanları güldürmekten başka birşey değil bu.
Reklam konusunda da sizi karalama niyetim yok kesinlikle. Sadece seohocasi olarak konusunda sıralamaya sahip bir siteye reklam vermeniz komik geldi.
Yahoo'nın google'a "bizim arama sonuçlarımız daha iyi" şeklinde bir reklam vermesi de komik olurdu heralde.
benim yayınladığım seo analiz rehberine bakanlar. seo yu bilmiyiyormuşuz diyorlar. sen bakmadın herhalde daha
Sizinle atışmaya girecek değilim. Kimse ile elele kolkola da dolaşmıyorum. Nedense senin de bir konun vardı değil mi seo danışmanlığı konusunda. Sonradan ücretsiz yapmıştın hatırlatayım.
Hatta alın linki hocam:
https://www.r10.net/seo-danismanligi/...izi-20-tl.html
20 liraya analiz yapmıyordunuz değil mi?

Güldürmeyin beni. Boş konuşmlara olarak itham ettikleriniz nedense anlamak istemedikleriniz olsa gerek.
Reklam konusunda seo uzmanı olarak seo sitelerine reklam vermeniz komik geldi. Yahoo'nun google'a "Bizim arama sonuçlarımız daha kaliteli" demesi komik olsa gerek.
Ayrıca ben o boş konuşmalar diye nitelendirdiğiniz kısımda genel konuşmuştum size özel değil neden rahatsız oldunuz
Konunun tartışmaya dönüşmesini istemem bir sorununuz varsa veya söylemek istedikleriniz msn adresinizi pm ile gönderiniz. İyi günler size.