http://www.zecinteraktif.com/
Bu site ve sayfa size mi ait? Google hizmeti veriyor, optimizasyonu güçlü siteler yaptığınızı söyleyerek kurumsal işler alıyorsunuz para kazanıyorsunuz ve burada ücretsiz hayrına size süper fikirler ve öneriler verilmesini mi bekliyorsunuz?
@justgo senin yazdıklarına muhalefet etmedin yanlış anlamışsın. Tam tersine çoğu söylediğine de katılıyorum. Sadece bu sitede seo denince backlink ping sitemap sef url den başka bir şey bilmeyenlere bir gönderme yaptım. Semantik yazmışsın. Bu sitede bunun anlamını bilmeyen bilse bile bu konuda hiç bir şey yapamayacak kadar diline yabancı insanlar var.
Sana katılıyorum html tagleri ve hiyerarşisini bilmeyen çok insan var. Sitesinin kodları yerlerde sürünen bir sürü insan burada backlink sitemap ping link değişimi diye nafile çabalar içinde. Bunlar gerçekler.
Ama seo sanıldığı kadar kolay bir iş değil. Emek, sabır, disiplin ve keskin bir zeka gerektirir. Eşit derecede emek ve sabır gösterenler içinde zekası daha kıvrak olanlar sıyrılır. Elimizdeki seocular böyle. Beğenmeyenler için pakistandan hindistanda bu işi daha ucuza yapanlar da mevcut

))