@digiklan
Kimsenin aldığı para konusunda yorum yapmadım, isteyen istediği fiyata çalışır ve bunu kendi belirler bu konuda hemfikirim birşey demedim demem zaten.Sadece SEO için belli bir miktar dışarı akıtılması gerekiyorsa sürekli olarak belli bir yerlerde tutunmak için SEO tek kelimeyle ADAM AKILLI BACKLINK INŞAATIDIR derim.Bunun aksini iddia edemezler.
Ayrıca şu sorunun cevabını vermiştim "NEDEN HER ARAMADA HERKESİN SİTESİ ÇIKMIYOR?"
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır derler.SEO konusu ile ilgilenen her bireyin bildiği ortak bir bilgi topluluğu var.Ekstradan bilgi bildiğini iddia edenler tecrübeleri doğrultusunda bilinen yöntemi, farklı şekilde uygulamıştır yada bu ekstradan bildiği yöntem diğer yöntemler harici +1 +2 yi geçmez eminim ve bunlarında arama kriterlerini çok etkileyen birşey olmuycağına eminim çünkü TEMELİ BACKLINK.Neyse konudan uzaklaştım soruya tekrar gelince, her birey her bilgiyi doğru kullanamıyor ve yeterli sabrı gösteremiyor olabilir.Yada bu bilgileri yanlış şekilde yanlış strajiler ile uyguluyor olabilir bunlarda ilk sayfada olmamasına başlıca engeller olabilir.
Ben ısrarla diyorum, burada gerçekten SEOcuyum arkadaşım ben sen kimsin diyen birisi varsa çıksın 20tane html tagın ne işe yaradığını sorayım bana doğru cevaplar versin.Ben bir daha konuşmucam kapağı alıcam kapatıcam bu kadar.