Aslında Alexis 'in ve bu ankete benim verecegimn cevap "beş para etmez"i tıklamak olacaktı ama o seçeneği koymamışlar. Alexis senin destek sitende benim ismim Casqade idi ben ne kadar "anti" yorum yapsamda bunu kişisel olarak forum sisteminizi yada sizi kötülemek değil geliştirmeye teşvik etmekti. PhpBB nin hangi versiyonunda Cache silmeden yada phpmyadmin'den "Log" temizlemeden 50 MB mesaj sonrası admin paneline girebilen var? Kardeşim canversoft ile bunu ticari amaçlı yapıyoruz diye öve öve bitiremiyorsunuz. Halbuki beş para etmediğini sizde biliyorsunuz ama kabullenmiyorsunuz. Ben ne kadar forumunuza mesaj yazmışsam benim mesajlarım silindi. Bana bunları yazıyorum diye kızmayacaksın kardeşinim ben senin. Ama 2 tane pr 3 ve 4 domaine bu sistemi kurdum beni mahvetti. Belli bir süre sonra ne admin paneline giriebiliyor ne de Cache ya da SQL log temizligi yapmadan forum kasılmaktan kurtuluyordu. Ben sitemi kurduktan sonra mecbur değilimki kardeşim günde 3 kez log ve cache temizleyim bi FTP ye cache temizle bi phpmyadminde log temizle. Yani diyeceğim beş para etmiyor arkadaş bu script. Bana demesinki diğer arkadaşlar senin hostunda sorun vardır yavaşlık nedeniyle USA lokasyonlu 2 server var bende ve tamamen zengin ve genis kapasitelere sahip. şu an sattıgım reseller paketleri üzerinde bile belki 150 forum sistemi mevcuttur. ama hiç bir hostun phpbb dışında sistemleri kastıgını, forumlara admin paneline girişi gene giriş/şifre bölümüne ( giremedigi için ) geri yönlendirdigini anlatmama gerek yok. Alexis'in kendiside biliyorki sitesinde bunu kurup yardım isteyen ve alamayan, soru sorupta cevap bulamayan bi ton kullanıcı adı cıkartırım buraya. Bende cok kişinin msn si var dert yanan. Yani ankete adminin secenek eklemesinide istiyorum. "Beş Para Etmez" diye bende ekleyeyim bi puan. Alexis bana kızmadın insallah kardeşim.