facebook hesabımı kapattı hiç bir şekilde ne spam yapmışımdır nede başka birşey yapmışımdır sadece farmville ve fishville oyununu oynamaya girdiğim bir yer sadece listemde arkadaşlarım vardır yabancıda yoktur kız arkadaşımla kavga edip ayrıldım facebook yüzünden oldu tabi birazda ona gelen saçma msjlar yüzünden neyse bu sefer facebook hesabını dondurdu kız ve benim normal açık bir şekildeydi 1 saat sonra baktımki facebook hesabı kapatılmış

şimdi benim farmville de seviyem yüksek fishvillede öyle ve facebook hesabımda hiç bir sorun yokken kapandı disable@facebook.com a mail attım yardımcı olacaklarını söylediler fakat onlarda bir donüş yapmadı ve 4 gün geçtiği halde bilgi verilmedi bende kendim bir karar aldım bölücü değilim grup açarak millete spam yapıp gelip saçma reklam konuları açanlardan değilim önüme geleni eklemem neden kapatırlar kararımca yarın gidip fethiye Cumhuriyet savcılığına sikayette bulunacağım bütün Türkiye karşıtı grupları,Atatürke hakaret eden grupları,hükümete hakaret eden grupları,örf ve adetlere karşı duran saçma sapan ****** vs. grupların linklerini topladım ve ifadeye yazacağım

bana bilgi verseler hesap açılmıcak diye tamam fakat hiç bir bilgi vermeden hesap kapatıyorlar bende bu şekil bir saldırıya geçip gerekirse Tr erişimini engelleteceğim youtube 3-5 video yüzünden silinme şansı bile verilmeden kapatılırken facebook'un kapanması için ttnetarkadas.com un çıkmasını bekleyemicem sonuç ne olur bilmem ama durduk yere hesap kapatıp 40 yılda bir oyun oynadık onuda götürmenin bi anlamı yoktu yada açıklama yapmamalarının ...